Tidiga mornar

Vi har tagit morgon vid 6 och tidigare rätt så många dagar i rad nu men själva nätterna har varit bättre iaf! Måste nog dock börja natta i hans egna säng för jag vaknar när han ligger och rör sig oså! Då förstörs ju min sömn.. så bättre att jag vaknar när han vaknar till på riktigt.

Fått i mig en grön frukost och ska nu amma honom till sin första sovstund. Då passar jag på sen att byta om till träningskläder och göra mig redo för att senare gå iväg till gymmet när han vaknar. :)

Och sen så ska vi få ta 5mån vaccinationssprutan eftersom vi reser på måndag! Han är ju ändå snart 5mån.

Som ni även märkt så har jag blivit sämre på att uppdatera här. Har tappat lite bloggsug och tänker att det är bättre jag skriver då och då för att uppdatera er om mina dagar än tar paus. Så nu vet ni de iaf! Tack för att ni tittar in och ger mig så många bra tips! ♡♡♡

Gillar

Kommentarer

Emma,
Ser gott ut Lär han sig att somna ensam i sin säng så kommer han automatiskt att sova bättre hela natten Lycka till, kram.
www.nouw.com/emmaslivsstil
viktoriab
,
ja vi får hoppas på det iaf! 😊 tack snälla.
viktoriab
,
Hej ja alltså.. de påverkar isåfall mig och inte honom. han skadas inte liksom, sen är ju allt en rekommendation eftersom folk kanske inte är vana att dricka och då kanske koffeinet kan få en att f hjärtklappning, sen är de ju vätskedrivande så som ammande ska man ju då dricka ännu mera. men jag dricker oftast en till frukosten, som en lyx! brukar sippa på den i typ 2h.. 😊 ska skriva ett inlägg om detta 😊
viktoriab
,
Gröt testar vi nu! Hoppas de ger goda sov resultat!