Tid med dig

Igårkväll så åkte vi ut till skogen för att heja på älsklingen som skulle tävla i enduro. En liten kvällstävling i april där SNÖN började falla.. fysjutton.. Frank och jag frös så vi stannade inte så länge.
väl hemma så tappade jag upp ett varmt bad till oss och tog lite ”kvällssnacks” korv, oliver, Festis.
Sen somnade han gott i sin säng, men inatt ropade han efter oss och hade nog fått lite feber, för när Simon kom över med honom så var han väldigt varm och skakade.. lite frossa kanske

När alarmet ringde imorse och Frank inte visade några tecken på att vilja stiga upp så kände jag nej, lite sjuk är han nog. Han får stanna hemma! Så vi tog en lång sovmorgon med film på tvn som startade vår dag och frukost på sängen. Mys!
Sen har vi mest varvat mellan soffan och sängen och Frank har velat titta på barnprogram och pysslat, han önskade även pannkakor så det fick vi ju såklart slänga ihop.
Jag har haft förvärkar i stort sett hela dagen även fast jag vilat.. så har tagit 2 alvedon och väntar tills älsklingen kommer hem från jobbet så att jag kan lägga mig ner i ett varmt bad. Får hoppas att det går över! Jobbigt med den där molvärken... :/

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Var har ni köpt brädan/bordet till badkaret?
viktoriabergh
,
Den är från Ikea!:)