This is so me

Jag är verkligen supernöjd med hur håret blev! Vi kapade alltså nästan 4dm!! I början är man väl lite sådär feg och rädd för att ångra sig så vi kapade av till ovanför bröstet först och till axlarna där bak men såg direkt att näää detta blir ju sådär fegt och mellanlängden då när man inte vågat är liksom inte lika snyggt som nu när jag vågade vara lite tuff istället! Färgade botten med en mörk brun och la sen folieslingor i olika storlekar.. men inte hela vägen in, slingorna kommer komma fram mer sen när färgen får gå igenom några tvättar för hon la en toning där som kommer släppa lite allt eftersom..

Jag har föresten bara försökt bättra på "lockarna" som vi gjorde snabbt igår och ja det är ju lite morgonrufs men vad tusan! Tycker det passar frisyren att få ha den lite sådär busig och icke perfekt. Blir väldigt modernt.. känner mig mognare nu också! Nu känner jag mig faktiskt inte som en tonåring längre de sitter i håret alltså..

Jag lyssnade alltså på era tips av denna bild
denna utgick vi ifrån men gjorde alltså inte lika mörkt oså! :) förebild:
Så tack Wilma!! På salong Cut & blow för ett superjobb!!! Salongen ligger i Västerås Erikslunds köpcenter ♡ (OBS inget samarbete)

Nå vad tycker ni???

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Tack håller med ! Känns vuxet faktiskt;)
Ullis
,
Alltså, wow!! Då blev så jäkla fin!!
Petra
,
Du passar jätte bra i din nya frisör!
Linm
,
Så himla fint!!
viktoriabergh
,
Åh tack vad kul om man kan få någon annan att våga också!!! 😊 ja den där toffsen känner jag ju till! lycka till!
viktoriabergh
,
Tack snälla!!
viktoriabergh
,
Tack snälla!!
viktoriabergh
,
Tack snälla!!
viktoriabergh
,
Tack snälla ❤❤
viktoriabergh
,
Åh tack snälla! Ja både och:) använder ghd och locktång som smalnar av överst