The dress

Hah jag och min lilla tokiga människa.. i storm! Det blåste så mycket de sista dagarna och här fick jag håret fönat efter duschen ute i de fria som ni kan se! Hah blött hår och hår som flyger i ansiktet. Aja, bjuder på det!

Den underbara klänningen beställde jag på Boohoo, dock såååå lång! Så fick ta den till skräddaren och sy upp den! Så typiskt för oss korta tjejer (163cm) att allt ska vara för långt!
vi tog iaf en sista kväll ute på restaurang vid hotellet. Ett asiatisk ställe där jag och Frank delade på sushi medan älsklingen beställde nudelwok! :)

hemresan blev lite jobbig då Frank var i världens trotshumör och jag och Simon trötta och lite dåligt med tålamod..
(ungefär sådär såg det ut på planet en liten sekvens) hahha men tillslut somnade Frank.❤️ Ralf däremot vägrade att somna och hade lite ont i magen, vilket märktes av eftersom han var så spänd i kroppen och hård över magen.. och plötsligt puttade han och grät lite. Stackars lilla! Men ändå såå nöjd o go! Bara det att han var vaken och krävde massa tid. Jag som beställde in lite tapas, vin osv kunde INTE njuta av något så typiskt! Livet som föräldrar.. ibland blir det inte som tänkt men det är helt okej! Det tar jag ikapp här hemma i veckan istället ;)

Väl hemma köpte vi med oss mat från pizzerian och började smått packa upp här hemma! Imorgon är vardagen här igen och jag har bokat träning för mig så barnen får haka på! :) tvättmaskinen kommer även gå varm här hemma imorgon! Vi kom hem till ett nystädat hem och det kan vara den absolut bästa känslan i hela världen Ett r

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
viktoriabergh,
Hej tack vad gullig du är! Åh ja livet som kort . Jag betalade 200kr, då var detta en lite krångligare klänning också eftersom den är ojämn längst ner med volang. 😊 men värt de!
viktoriabergh
viktoriabergh,
Haha ja det skulle inte ens räcka med 15cm klackar!
IP: 82.99.3.229