Thailand Khao lak

Flygresan gick superbra och Frank har varit så duktig!! Han har både sovit, varit vaken och ätit russin tack ni som rekommenderade Bolibompa appen. En ny favorit! Massa lek och skoj där ju som han klarar av.

Vi reste ju torsdag kväll och kom fram hit på eftermiddagen på fredagen thailändsk tid. Så vi hann bara landa i hotellrummet och sen gå ner till restaurangerna inne i Khao Lak för mat. Alltså är så ledsen över att jag nu köpt en kamera utan Wi-Fi överföring tydligen! Vet inte hur jag ska få in bilderna från kameran in till telefonen här medans vi är på semester!! Så tråkigt då jag fotat mycket såklart. Ska kolla om de finns lösning, annars får jag göra ett bildinlägg längre fram.

Frukosten här är underbar och likaså hotellrummet! Käns rymliga och lyxiga.. det är sjukt varmt och vattnet både i poolen och havet är varmt så svalka sig gör man mest efter badet när man kliver upp och de fläktar lite. Haha men de gillar vi! Nu ska vi käka lite lunch sen bada mera!! Frank ligger och sover nu. Perfekt

Gillar

Kommentarer