Tävling Filur namnlappar

(Inlägget är i samarbete med Filur Namnlappar)

Frank skulle ju börja förskolan om ca 2veckor bara! Men nu står vi ju här utan någon.. :( men när det nu väl blir av så kommer det både kännas jobbigt och bra, jag tror att han kommer trivas superbra där bland alla andra barn iaf. Vi hade därför börjat med en checklista inför förskolestarten. Här kommer mitt första tips.

MÄRK UPP ALLT! Chansen att bli av med massa kläder osv annars är väldigt stor och det är ju extremt tråkigt om man blir av med sina tillbehörigheter bara för att man glömde märka upp dom. Därför kom ju detta samarbete väldigt lägligt där vi via Filur namnlappar fick beställa hem personliga namnlappar att klistra på allt som Frank har. Lappen ska fästas på klädlappen eller tvättanvisningen alltså inte direkt på tyget. Man ska heller inte tvätta plagget inom 1dygn helst för att limmet ska hinna sätta sig ordentligt!

Jag beställde dessa dundergulliga klisterlappar med en isbjörn på och den söta ljusblåa bakgrunden med stjärnor! Tyckte den symboliserade Frank lite .

KÖP DEM HÄR!

jag valde att ta med nummer också för man vet ju aldrig vem det är som lyckas få tag i hans kläder, senast igår tappade jag hans mössa på coop så .. (perfekt för slarviga morsor som mig alltså).

Så smidigt!! Man klistrar ju bara på dom och där sitter dom som sten! Slippa kladda med penna i varje plagg också som kanske behöver fyllas på med tiden av alla tvättar.. vill du testa namnlapparna, så finns dem här. 

Jag kommer nu tävla ut 3 kit av namnlappar till 3st vinnare!  Så om du vill ha chans att vinna och få skapa dina egna personliga namnlappar så behöver du bara kommentera lite kort om varför just DU skulle vilja vinna! Lycka till!!! ♡♡

(I samarbete med Filur Namnlappar)

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Har en kille hemma som fyller 1 i februari och ska börja förskolan i mars! Vore toppen att vinna lite namnlappar med tanke på va velig jag kan vara när de gäller att hålla reda på saker och ting oC risken e väl också ganska stor att ja kommer glömma få hem alla såna där praktiska saker innan första dagen. Så vore toppen att börja redan nu 😊
Sanna
,
Det vore perfekt för oss. Min dotter på 1 år och 4 månader börjar förskolan i februari och detta skulle vara så bra. Eftersom jag är så sjukt glömsk och med en dotter som kastar av sig mössor och vantar precis ÖVERALLT skulle det vara så bra. Tänker också att jag ska skriva med mitt telefonnummer! Har aldrig vunnit någon tävling så jag skulle bli såååå glad om vi vann 😊