Tapetsera hemma

(I betalt samarbete med Golvshop.se)

Jag har länge funderat på om vi ska tapetsera här hemma då jag verkligen har känt att det saknats något på väggarna! Det är så svårt att fylla de kritvita väggarna med tavlor, hyllor osv.. men så fort man får upp en fin mönstrad tapet på väggen så blir rummet mer ombonat och komplett på något vis! Håller ni inte med?

En bra tapet kan ju lyfta hela rummet, plus att man slipper "överinreda" med massa prylar.. jag som hatar småprylar! Så istället så låter man väggarna tala via tapeten.

När jag valde att måla om här hemma så var jag SÅ nära på att köpa med mig en rulle tapeter men kunde inte bestämma vilket mönster jag ville gå på. Det är för mig viktigt med ett långsiktigt och hållbart tänk.. En tapet som kan följa med en bit upp i åldern på barnen tex! Hade jag där och då sett tapeterna från Newbie-kollektionen tillsammans med Boråstapeter så hade jag lätt valt någon av dom! De är väldigt fina och tidlösa på något sätt! jag menar titta på dessa, (tänkt till barnrummet)
dessa är ju inte barnsliga på så vis att man måste tapetsera om så fort de fyllt 5.. utan de funkar ju högre upp i åldern! Smart.
Underbara.

Sen när sambon blir övertalad här hemma (tog han någon vecka att acceptera att jag "råkat måla om" halva hemmet) då ska jag pusha för att vi behöver komplettera vissa rum med tapet! Haha ;) Tex så skulle ju en bröstpanel med tapet över vara superfint att få till här hemma i vår hall som just nu är helt intetsägande. Jag tänker ungefär såhär:
tapeter tål mer slitage än en målad vägg! Det syns tydligt hos oss.. här ser man små repor osv på väggarna men hemma hos pappa i mitt barndomshem där jag och syrran lekt loppan... nej där är det inte alls samma slitage. Ändå ska man komma ihåg att vissa tapeter suttit i över 20 år! Så sjukt .

Så nu vill jag inspirera er att våga lite mer i hemmet när det kommer till förvandling! Det är ju faktiskt färg och mönster på väggarna som verkligen kan lyfta hemmet.

Jag ska definitivt tapetsera barnens rum sen när jag fått gehör då från sambon.. så tills dess får jag sitta och bläddra igenom Golvshops utbud på tapeter! Spara ner bilder för inspiration och visualisera slutresultatet.

In och kika på hemsidan ni med, för det är just i dessa tider när vi spenderar mycket tid hemma som vi har tid för reflektion och förändring. Hemmet är hjärtat och där ska vi trivas!

KRAM.

Gillar

Kommentarer