Tänker om..

Först vill jag bara skriva att jag tycker det är synd att så många har sådana åsikter om MIG att detta definierar mig som person och att jag med denna laserbehandling skulle vara en sämre människa för det. Egentligen så förstår jag inte skillnaden på att göra en hudåtstramning med hjälp av laser som att folk väljer: tatuerade ögonbryn, färgade linser, lösfransar, färgat hår, löshår, nagelförlängningar, hårborttagning, tatueringar, fillers och SMINK

Jag är VERKLIGEN inte i behov av denna behandling och jag förstår nu när folk skriver kommentarer att det kan sticka i ögonen och gå emot vad jag egentligen bryr mig om. Jag hade endast tänkt göra detta för att jag fick det GRATIS, inte riktigt tror på att det funkar och kanske kan hjälpa någon där ute som haft problem med denna fråga länge och övervägt att lägga pengarna på en sån här behandling. För att liksom testa "funkar det eller ej" är det värt pengarna osv?

Jag VET att jag kommer få tillbaka min mage som jag är van den och det har jag tänkt göra genom bra kost och härlig träning.. hade inte tänkt att utföra denna behandling under tiden som jag körde mina " 4 förvandlingsveckor " heller för den delen.

Men eftersom så många tagit illa vid och fått mig att tänka ur en annan synvinkel så har jag nu bestämt att inte genomföra testet. Jag ville verkligen inte berätta för folk att dom inye duger som dom är eller något liknande för det handlade verkligen bara om att testa behandlingen och kanske kunna hjälpa någon där ute som faktiskt velat göra denna behandling länge och övervägt det. För jag bryr mig inte om lite hud här och där, självklart vill jag vara fin i mig själv och känna mig fin men det gör jag ändå och jag gör inte "utseende förändringar" för att jag mår dåligt. Utan för att det får mig att känna mig lite finare bara :)
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Snälla rara du.. det är GANSKA tröttsamt att få så mycket pekpinnar och åsikter från höger och vänster så för att liksom dämpa hetsen lite så tog jag bort bilden på jackan men jag använder den flitigt och kommer fortsätta att göra det . Om du har läst om inlägget kring behandlingen så vet du ju att den skulle göras för att kanske hjälpa andra se om de funkar eller ej så mer för andras skull än mig själv. Samt att jag såg de från en annan synvinkel när folk kommenterade så jag tycker att jag gör som JAG vill ändå mina val är absolut inte rädd för att tappa något.. de som vill följa mig gör väl det, kommer alltid finnas spridda åsikter. Det går inte göra alla till lags.
Viktoria Bergh
IP: 82.99.3.229