Tankarna snurrar

Efter att ha nattat båda barnen så satte jag mig här ute! Så härligt att vi har denna underbara vy vid huset! Blir alltid så lugn i själen här.. älskar att sitta och titta på kossorna och hästarna som går runt och myser på åkrarna. ❤️ harmoni!

Att börja studera känns tufft! Jag är livrädd. Livrädd att jag inte ska klara kurserna, att det ska bli för svårt! Men jag är också peppad, peppad på att få göra jobbet!

Ni som har studerat eller studerar.. kan inte ni snälla berätta om era tankar kring detta. Hur känslan var innan och hur det blev? Grejar man det? Behöver nog mest lite pepp, det är ju alltid läskigt att ge sig an något som man inte kan!

Nu ska jag stänga ner datorn och titta vidare på Idol! Premiären av idol startade ju idag och det är lite höstkänslor över det! Mysigt ändå när temperaturen ute är 24 såhär på kvällskvisten!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Jag slutade mina studier den 5 juni jag klararde det galant och jag har varit ett IG barn och misslyckat i skolan men jag klarade detta så de gör du med. Jag va livrädd ibörjan men de va tufft i början innan man kom in i det men så fort man kom in i det så gick det bra. Tror inte man får ha för höga krav pås ig själv. du klarar det <3
nouw.com/soffiaz_85
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Åh tack för pepp!! Skönt att höra att du klarat de! Grattis till dig 🙏🏼☺️ Kram!!
nouw.com/viktoriabergh
Susanna
,
Började plugga till gymnasielärare våren 2019 på distans. Blev dessutom gravid i samma veva, kräktes och mådde pyton. Va svintrött och kunde inte koncentrera mig alls. I huvudet så gav jag upp varje dag. Det va så fruktansvärt intensivt den första tiden och mängden arbete dom gav oss var helt vansinnigt mycket. Det tar tid att komma in i allt och innan man har lärt sig vilken studieteknik som fungerar bäst för en själv. Jag har varit gravid, fött barn och tagit hand om bebis (samt en treåring) samtidigt som jag pluggat och jag lovar dig att allt går bara man vet vad man vill. Det är otroligt tufft att plugga med småbarn, men det är även en enorm fördel. Ge inte upp, ge det minst en termin. Jag vill minnas att vi gick på nobelgymnasiet samtidigt och med andra ord är det några år sen vi pluggade sist 😉 så det är inte konstigt att man blir helt knäpp i början. men att se målet framför sig är nog det allra viktigaste.
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Åh hej Susanna! 🥰 kul att du lämnar avtryck!! ja vi pluggade ju för ganska längesen 😂.. men som du skriver bara man vet vad man vill så går det ju! jag ska göra mitt bästa för att hitta en bra struktur och sen studieteknik som funkar för mig! 🙏🏼☺️ Tack för peppen! Känns alltid fint att få höra andra som kämpat men lyckats! 💕 hoppas du mår bra annars, kram!
nouw.com/viktoriabergh