Tankar och funderingar..

Hej på er!

Har varit lite frånvarande här eftersom jag varit i Karlstad och hälsat på familjen.. lilla Ralf blev dunderförkyld så mycket tid gick åt att göra han nöjd och helt enkelt rodda med 2 barn som inte kanske mådde hundra.
Vi har bara slappat hela helgen.. ätit god mat och myst på kvällarna i soffan! Som det ska vara när vädret är dåligt och man umgås med familjen. ❤️

Har dock tappat lite av min blogglust, jag tycker nog mestadels att designen här hos Allt för föräldrar är under all kritik och det är tråkigt när man liksom själv knappt orkar läsa det man skrivit eftersom det ser så oinspirerat ut! Hade bloggens design tilltalat mig mer så tror jag faktiskt att jag skulle tycka detta vore roligare!

Jag ska iaf lyfta detta med min bloggportal (och har såklart gjort det några gånger innan) men händer ingen förändring här inom det närmsta så kanske jag kikar vidare efter annan portal. :) vad tycker ni? Trivs ni med mig här eller skulle ni vilja se mig någonannanstans?

Eller håller ni med mig ens om designen? ❤️

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Jag följer dig vidare om du så beslutar det. Håller med om att det är en rätt tråkig sida men ditt innehåll gör det värt det
Maria
,
Håller helt med dig! Designen är dö trist och skulle verkligen behöva ändras. Men en flytt kanske inte är helt fel, en nystart Mama kanske? Tack för all inspiration!
Johanna
,
Håller helt med om designen,även om det du skriver är bra känns typsnittet väldigt oinspirerat och texten blir så himla lång ibland. kanske mer uppdelning i texten?
Marie
,
Jag har nog inte tänkt på det så mkt men när du säger det förstår jag va du menar. Tycker för övrigt din blogg är väldigt intressant att man får följa din vardag samt tips på inredning, mode och mat
viktoriabergh
,
Åh tack för fina ord! Gör mig glad ja får hoppas på lite förändring snart! Vore kul med ett designlyft! ❤️
viktoriabergh
,
Men tack fina du! Åh vad mysigt! Ja,vet inte vilken portal det är dock! Åh ska bli bättre på det! ☺️❤️ Kram!!
viktoriabergh
,
Ja det är exakt så jag känner! Det blir liksom jobbigt att läsa! Har föreslagit lite typsnitt osv! Hoppas på förändring
viktoriabergh
,
Haha då tycker vi samma! 😉 kanske ska kolla med mama! Tack! Kram!
viktoriabergh
,
Tack vilka fina ord! hopps på ett lyft här! Kram!
viktoriabergh
,
Tack!! 😉