Tålamod tålamod..

Här hemma har det varit väldigt gnälligt idag.. har verkligen fått kämpa med envisheten idag! Han vill bara ha allt som han inte ska ha, kasta saker som han inte får, och absolut inte samarbeta med mig. Sen är han extremt klängig också!! Har ändå försökt bära mycket på han och kramas och gosa men då blir han sur istället, som att han inte själv vet vad han vill! Haha jisses... mitt tålamod har blivit testat idag! Sen blir jag arg på mig själv för jag kan liksom inte bromsa mig..

Jag tog ut allt i båda förråden och gick in med det för att sortera och göra iordning allt och sen bar jag ut allt till sin rätta plats: kallförrådet/varmförrådet.

Jag har mått illa också och knappt haft något att tugga på här hemma, varken frukost, lunch eller mellis.. men har fått trolla med det som fanns här hemma. Fick till en riktigt god halloumipasta iaf säg till om ni vill ha receptet ;)

Snart kommer min älskling hem efter jobb och träning och då ska jag sätta mig ensam i datarummet och jobba lite som jag inte riktigt hunnit med idag! Livet med barn är inte alltid lätt inte!

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Hej!! Jag vill jättgärna ha receptet! Såg så sjukt gott ut!!
Jenny
,
Jaa, Recept tack
viktoriabergh
,
la upp det nu! så in och kika 😊
viktoriabergh
,
receptet är nu upplagt efter önskan 😉 !
Anna
,
Alltså dem meningarna som du beskriver Frank med skulle kunna vara min son du beskrev istället. Vad man än gör så är det fel och det ska tjuras, för att nästa sekund vara rolig och glad igen för att sedan vända lika fort tillbaka till åskmolnet själv . Dock massa tänder på G men när jag läser detta så känns det mer som en fas med tanke på att dem är jämngamla. Vi får hålla ut
viktoriabergh
,
Hahaha ja!! Vi har haft en liten sjuk kille så det kan ju vara det.. och sen får han lite utslag då och då som verkar klia! Ska bli bättre med smörjandet så kanske det underlättar lite. Man vet ju aldrig vad det kan va! Viktigast är att de går över 😉 haha kram!!