Tagit semester

Jag ber om ursäkt för att jag tagit semester härifrån men känner att jag verkligen vill spendera all min vakna tid på att finnas i nuet och njuta till fullo av denna resa! Semester med familjen för första gången. Det är verkligen något alldeles speciellt.

Vi hade en helt usel natt natten till måndag (avresedagen) tror att jag var mer vaken än vad jag sov.. Frank vaknade hela tiden.. Men vid 03 kunde jag tillslut natta om honom.. Då ringde alarmet vid 03.30 för att stiga upp och börja packa ihop oss.. tror ni inte han sov jättebra då när vi väl skulle få upp honom och komma iväg, stackarn.

Han var vaken i taxin till Arlanda och höll sig även vaken där tills vi skulle gå på planet. Kunde amma honom till sömns när vi skulle ge oss iväg för start av flyget. Han sov ganska mycket men korta perioder och ville mestadels bara amma hela resan. Så smidigt med endast 2 säten så jag satt brevid Simon ifred med en amningsfilt över. Resan gick fort och Franl grät ingenting. Var nöjd med att få tutta och leka lite. :)

När vi kom fram så skulle vi hämta ut vår vagn. Då har dom gjort sönder den!? Alltså hela handtaget var knäckt helt av på ena sidan!!! Så jävla dåligt!! Den är verkligen tjock så de måste ha slängt vagnen helt vårdslöst! Så irriterande. TUI kommer få bekosta den såklart!, vi har fått tejpa den nu iaf medan vi är här..

Bussen till hotellet tog knappt 40min och Frank somnade i min famn där. Inga babyskydd här inte.. Det gäller att hålla hårt i sin dyrbara skatt!

Hotellet är vi jättenöjda med. Supergod frukost med både cava, färskpressad lemonad, alla olika sorters ägg.. pannkakor med nutella och nötkross.. yoghurt, bär, nötter, fröer, grönsaker, mat, frukt, efterrättsbord, bacon, korv! Ja allt har dom! Nu får vi lämna Frank hos mamma och kacem på morgonen så kan jag och älsklingen få äta frukost i lugn och ro! Så skönt :) egentid.

Det enda negativa med hotellet är sängarna. Lite hårda för oss! Så lär boka en massage här i veckan för att mjuka upp kroppen lite. Vi bor på Louis Althea Beach hotell i Fig tree bay.

Det är sååå himla fint här! Värmen gör en gott med. Ska verkligen bara njuta av denna resa. Lägger upp en bilebomb till er. :)

Gillar

Kommentarer

Denise,
Hur gör ni med de delarna av kroppen som inte täcks av uv-dräkt??☺️ Smörjer ni? Har honom i skuggan hela tiden?☺️Min kille är född två veckor efter frank och funderar på att boka resa!
Nouw.com/denisebjrk
viktoriab
,
Vi är i skuggan hela tiden och ska vi gå någonstans så är han i solen i max 5min så de är ingen fara med de små stunderna 😊 inget smörj.
Madde
,
Vad tråkigt det där med eran vagn, man kan ju tycka att dom kan vara lite försiktig i alla fall när dom lastar på grejorna på planet. När jag fick barn och skulle resa för första gången med honom så kollade jag upp om det fanns någon resevagn som man fick ta med på planet och det fanns det. Den heter Babyzen Yo-Yo och den är jag så fruktansvärt nöjd med, det är att av dom bästa köpen som jag har gjort. Du kan enkelt och smidigt vika ihop och upp den och den håller sig inom måtten man får ha som handbagage. Kan varmt rekommendera den vagnen om ni ska ut på några fler resor.
viktoriab
,
Tack har varit inne på den men ville ha en större vagn som var mer stabil för långa promenader. Här bra varukorg och solskydd med chassit 😊
viktoriab
,
Men vänta nu? Hur åker du buss i Sverige? ☺