Syskonvagn?

Jag har länge tänkt om vi skulle sälja vår Britax go next och satsa på en syskonvagn istället? Kanske inte kommer använda vagn till båda samtidigt.. om det liksom blir onödigt? men sen när jag insåg att det faktiskt finns vagnar som går att använda som både singel och dubbelvagn så är ju det kanske smartaste lösningen! Ändå så var jag först inne på en Emma Ljunga Double Viking 735. Den har fått bäst i test i något test .. Men den är satt på bredden och går inte att göra om till en singelvagn (alltså mindre funktionell kanske om det blir så att man tänkt använda vagnen mycket när man bara har bebisen med sig.
Men jag var ändå rätt bestämd på den som ett bra alternativ förens jag kom in till babyworld och fick presenterat vagnen av vagnar för syskon... UPPAbaby VISTA! Som alltså inte byggs på bredd utan längden. Var väldigt kritisk mot detta först då jag kände, nej jag vill se båda barnen.. Men fördelarna.. oj går inte jämföra! UPPAbaby VISTA funkar alltså lika bra som singel som dubbel, den verkade sååå smidig!!! Allt jag frågade om vagnen kunde utföras så fick jag till svar JA, allt var alltså möjligt!.
Det känns som en stabil vagn med bra körglädje (vilket jag tycker är superviktigt) och smidig för att göra om den till det som passar behovet just för stunden!!

Jag skulle aldrig få för mig att köpa en Bugaboo donkey2 just för den sakens skull.. jag upplever den ha ett väldigt instabilt chassi. Vet att den nyaste modellen nu ska ha blivit förstärkt och bättre på detta men jag känner inte att jag trivs att köra den vagnen. Så den går bort.. Men tänkte då höra med er!? Vad har ni funderat på för syskonvagn? Eller vad har ni att rekommendera? Det är ju alltid en smaksak och mycket efter behov såklart men tar gärna emot tips ! :)

Gillar

Kommentarer

Emeli
,
Gokväll! Vi köpte en emmaljunga superviking! Är supernöjd! Den är också en syskonvagn på längden! Men kan användas som singelvagn förstås! Otroligt enkel att ”bygga om” från singel till syskonvagn! Viktfördelningen blir lite tung i svängarna då det tyngre barnet sitter längst bort! Men i övrigt är vi supernöjda, otroligt snygg är den också haha!
Emeli
,
Vi hade också en britax go next med vårt första barn! Sjukt bra vagn!!
viktoriabergh
,
Hej hört om den men inte fastnat själv faktiskt, vi har nog bestämt vagn nu:)
viktoriabergh
,
Ja verkligen!! Men några minus finns! Tex sittdelen när man ska fälla den. Så osmidig.. och även trångt till varukorgen med sittdel. Samt inte fullt sittläge det störde sig frank på så mycket
Emeli
,
Håller fullt med om sittläge! Det var min son irris på med haha! Fick bunkra upp med kudde bakom ryggen! Haha Hoppas ni blir nöjda med er nya vagn:)
viktoriabergh
,
Haha ja så störigt!! Tack!! vi med!! Kram
Sanna
,
Vilken vagn har ni bestämt er för?
viktoriabergh
,
Uppababy vista! Ska prova den och recensera den 😊 så info kommer!
Sanna
,
Spännande!
viktoriabergh
,
Ja vi får hoppas den blir bra! 😊