Svara ärligt nu..

Kommentar på bloggen:

Hur tänker ni när ni sitter med bilbälte men Frank åker i knäet? Hur kan man ens komma på tanken att åka bil med ett så litet barn utan rätt skyddsanordning? Det finns ju ingen chans i världen att han skulle överleva ens en liten krock…skrämmer det inte er?

Bilden ger mig seriöst magont. Det är livsfarligt. Ger en väldigt oseriös känsla att man gärna åker på semester och glassar men inte värnar om sitt barns liv? Varför tog ni inte med en bilbarnstol till honom om det nu inte finns att hyra där?
Känns ju helt sjukt…ni borde skitit i hela resan om ni inte kunde se till prio 1 att ert barn åker säkert! Knappast så dom kör lungt där heller…

Denna kommentar fick jag till mig och jag kände direkt att jag ville lyfta detta ämne tillsammans med er!

För antagligen så är vi inte ensamma om detta scenariet.

Först och främst så tycker jag att alla får göra sina egna val och det ligger inte i mitt intresse att ifrågasätta andras val. Jag förstår att jag som har en offentlighet blir petad på gällande känsliga ämnen och saker som upprör andra.. men därför tänkte jag att jag lyfter detta med er för att nu se om ni vågar svara ärligt på denna frågan.

Har du med barn någonsin rest utomlands utan korrekt säkerhetsanordning så som Taxi, buss, tuktuk, transfern från charterbolagen överlag.. eller åkt kommunalt hemma i Sverige med bussen.. eller tåget? Där finns inga bilbarnstolar eller babyskydd.. tar du med dig ditt egna då? Eller betalar du tusenlappar för att fixa rätt säkerhetsåtgärd. Alla svar mottages bara dom är 100% ärliga, du får mer än gärna vara helt anonym men vill se om vi är den enda familjen som "är helt värdelös på föräldraskap" .

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Jag tror dessvärre att det är säkrare att barnet bara sitter i knät utan bälte, om det blir en krock åker hela din tyngd över barnet eftersom ni sitter fast ihop.
Anna Andersson
,
När vi var i Thailand med vår då 2 1/2 årige son åkte vi moppe med honom framför oss. Visserligen var vi på ett ställe där det var ganska lugnt i trafiken men jag oroade mig inte en sekund för att det skulle hända något. Och det är heller inget jag ångrar idag att vi gjorde. Herregud! Den som skrev den kommentaren borde fråga sina föräldrar hur hon färdades som barn.