Sushi till en gravid tjej.

Åh igår landade vi ju i Sverige på eftermiddagen! Flygresan gick bra förutom en övertrött gnällig Frank de första 1.5h! Men sen sov han igenom resten ;)
Jag har haft sådant sjukt sug efter sushi hela resan!! Kanske för att jag mått illa och då känt att det är lättare att få i sig. Lite fräscht och salt.

Men med tanke på att Yama sushi inte finns i Enköping så behövde vi ta oss till Västerås 3.5mil bort.. som tur är så har jag en väldigt snäll pojkvän som gick med på att åka dit för enbart den sakens skull.. Jag menar vem vågar säga emot en emotionell, illamående gravid tjej? Haha skämt åsido! Så jag blev iaf väldigt glad när han sa OK till min tokiga kvällsidé.

Jag beställde 20 hela bitar sushi. Crispy california rolls och chicken teryaki rolls! Så värt!!! Jag var lycklig när jag fick sitta och smaska i mig de (14) bitarna som jag orkade få ner.
alltså dröm!! ♡ Visste ni förresten att det numera faktiskt är okej att äta sushi om man är säker på att den är fräsch och alltså inte förpackad under en längre tid. Utan färsk! Jag beställer ändå oftast kyckling sushi och det är ju såklart tillagad kyckling då så inget att oroa sig över. Men denna Crispy californa är nog en ny favorit! Räknar med fler turer till Västerås under denna tid om jag känner mig själv rätt...

Gillar

Kommentarer

Ivana
,
Jaaa! När jag va gravid sist så var det fryst innan som gällde, så skönt att det ändrades då jag är riktigt sushi sugen hela tiden och åt 20 bitars sashimi igår:-))
viktoriabergh
,
Haha ja ellerhur!! Det är lätt och salt. Perfekt mums!!