Sushi dejt!

OJ vad poppis gruppen blev som jag startade!! Visste inte att vi var så många som saknade en graviditetsgrupp! Därav är nu gruppen STÄNGD!

Om det visar sig att någon bor i SOLNA/Kungsholmen så kan jag försöka fixa plats i gruppen! Då jag främst ville ha en samlad plats för oss som bor nära varandra. Finns ju tydligen en grupp för hela Stockholmsområdet för den som vill bli med i någon grupp så att ni kan bli med där annars! ?

Nu har jag precis kommit hem från en lunch med fina Minna! En tjej som jag lärde känna via jobbet ? jag var hennes personliga tränare och nu är hon gravid med! Beräknad bara 3 dagar efter mig!! Så sjukt, men as kul! Då hon är en grym tjej. Längtar efter barnvagnspromenader med den donnan.

Klänningen är från hm och skorna scorett äkskar även denna färgen på läpparna lite matt sådär.. läppennan är från Estée Lauder och heter 08 SPICE
Sushi på ESA sankt eriksplan ?

Gillar

Kommentarer

Jennie,
Vad har du för kamera ?:)
nouw.com/jenniejohansson88
Solmaz Shabaz
,
Hejsan Halloj! Min vän som följer din blogg berättade precis för mig att du är beräknad 19/10? Då ska min knodd åxå komma! Jag är uppväxt i Sumpan o bor idag i Solna. Vill gärna gå med i mamma gruppen om möjligheten finns Har ännu inte gått med i någon BVC eller bildad någon sådan grupp.. Går d bra? Hur många är ni idag? Finns Facebook grupp?
Solmaz Shabaz
IP: 82.99.3.229