Supermysig familjedag

wow, vi besökte golfängarna här i Sundbyberg och vilket nationaldagsfirande det var! Vi orkade dock bara ta en sväng där innan vi promenerade tillbaka till Huvudsta. Till vår närpizzeria för en kall dricka och en pizza! Men hur klantig får man bli!!

Kom på efteråt att jag pumpar ur brösten ju, så åt jag mjölkprodukt!!! Och mjölken som jag pumpar ur får ju Frank nerblandad i sin mat. Och hade även tänkt testa att ge mjölk i flaska för att se om han kan lära sig dricka välling/ersättning. För jag blir tokig av alla råd och rön om hur man ska göra. Det rekomenderas ju ersättning ändå nu och det är ju omöjligt då han ratar flaskan och den mjölkfria ersättningen även mjölkfria vällingen är BLÄ. Så får testa ge min mjölk i flaska först sen blanda i ersättning.. för att förhoppningsvis få i han det längre fram med. :) men funkar det inte så får det ju vara så.

Likaså som folk säger om mat osv alla bebisar är ju olika och visar olika stort intresse till mat. Frank har fått smaka och äta med oss sen han va 4mån och är jätte duktig och framåt i utvecklingen av att tugga och äta mer riktigt mat. Då lyssnar vi ju på honom, gör det som funkar bäst! Så såhär gör vi och det känns superbra. Så kom ihåg att alla gör olika och det är väldigt sällan det är fel!

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Åh smart! Åh ja heja heja oss ❤
Jennie
,
Hej 😊 min tjej är mjölkproteinallergiker och ville aldrig ge upp bröstet förens vi testade sinlac (välling). Vi blandar den ihop med enagos välling från sex månader. Det funkade för vår lilla tjej så sinlacen är söt. Hoppas ni hittat ngt som funkar 😊 / Jennie