Supergravid

Idag har varit en sån där riktigt höggravids-dag.. vad det nu är ska jag förklara, det är när man helt plötsligt känner sig så öm och jäkla uppsvullen/gravid så att man undrar hur man ska klara av ca 9veckor till!!!

Där magen kommer växa ytterligare och kroppen kommer ömma mer. Jag har ändå försökt göra lite små vettiga saker idag här i hemmet.. tvättmaskinen har gått varm, kläder har vikts.. jag tog mig även en lååååång dusch där de slutade med att jag stod och skrubbade kaklet och kranarna med en städsvamp.. så typiskt mig att det som skulle bli en skön avkopplande dusch övergick till världens städprojekt!

Badrummet skiner nu men fogarna värker fortfarande! Hahah jag i ett nötskal. Jag har legat på soffan då och då för att vila kroppen och avnjöt en riktig preggo-lunch! Hahah sådan nörd med Festis...

Har iaf myst runt i klänning! Så skönt att slippa ha något som trycker mot magen, för helt ärligt.. det känns som att bebisen ligger så långt ner som det är möjligt så tom trosor är jobbiga att ha på sig pga trycket!

Nu på eftermiddagen bakade jag en blåbärspaj och så har vi passat kusinerna idag igen, nu blir det en klassisk falukorv och spaghetti middag här med barnen. Ja ni hörde rätt! Vi äter PASTA & KORV här. ;)

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Vet precis vad du menar med super gravid. Har bf 12/5 och kan inte förstå hur man ska kunna bli både större och ännu mer osmidig alltså.
Linn
,
Oppskrift på suppe så jo helt nydelig ut!! ☺️
viktoriabergh
,
Ja så sjukt! Våra kroppar kommer ju orka med det men vissa stunder är tunga alltså.. tur att det finns glansstunder också! ☺️ kram!!