Superfood – den supersmarta maten

Artikeln är ett annonssammarbete med Brämhults

Ladda upp inför ett träningspass, fyll på med näring efteråt eller bara njut av ett smakrikt och välgörande mellanmål mitt i farten. Det bästa mellanmålet är det som går snabbt, är sprängfyllt av vitaminer och dessutom smakar gott. Som en juice eller supersmoothie till exempel.

Du har tränat färdigt för dagen. Kroppen är mör och du är lycklig. Och aningen stressad – jobbet kallar. Du snabbduschar, hoppar över maten och rejsar vidare med möten och jobb. En ostmacka slinker ner. Och så en kaka till kaffet. Känns det igen?

Det är lätt att matvanorna går lite ur styr när vardagen snurrar på. Då handlar det om att göra smarta val som gör livet enklare för dig. Och just nu är det lättare än någonsin att äta gott och nyttigt.

Superfood är supermat – och supergott!
Brämhults juicer och smoothies är helt naturliga och innehåller inget socker eller andra tillsatser. Bara frukt, bär och grönt med de bästa egenskaperna.

Superfood är mat som boostar både din kropp och ditt humör. Fullproppad med näring, antioxidanter, vitaminer och mineraler. Det är ofta bär och grönsaker, men också frön, nötter, rötter och alger räknas som supermat.

En vitaminstinn smoothie, gjord på blåbär och svarta vinbär – Nordens egna superbär – tar ingen plats i väskan men gör all skillnad både för din återhämtning och för att hålla kroppen frisk och stark. Den är dessutom perfekt att dricka i farten.

Eller blanda din egen genom att blanda juice med olika gröna blad, avokado, nötter och frön. Brämhults juicer är designade för att ge dig energi, kraft och näringsrika vitaminer. Eller vad sägs om gröna kaffebönor för en extra energiboost, pumpa som ger fibrer och en mättande känsla eller blodapelsin sprängfylld med C-vitamin som underhåller och reparerar hudens celler? Det är enkelt att hitta din egen favorit.

Välj en färdigblandad smoothie som smakar ljuvligt och ger dig exakt det du behöver.

Tips! Missa inte chansen att boosta dig själv! Tävla här om två biljetter till sommarens roligaste musikfestival – Way Our West!

Recept – superfood i sitt esse

Pimpa din supersmoothie med din favoritjuice! Här får du våra två bästa tips – en iskall, krämig smoothie med glasskänsla eller en gul och fräsch vitaminboost!

Grön smoothie

Den här gröna supersmoothien är en smakexplosion med en krämig känsla. Till två glas behöver du:

5 dl (kall) Brämhults Ananas-Äpple-Spenat med Chlorella

1 dl banan

1 avokado

Mixa och häll upp i två glas.

Behövs lite extra energi? Toppa med en nypa chiafrön och lite hackade nötter.

Gul smoothie

Boosta immunförsvaret och svalka kroppen med en glassig OCH het smoothie! Till

två glas behöver du:

5 dl Brämhults Nypressade Apelsiner med Morot, Ingefära och Chili

1 frusen banan

1 näve frusna jordgubbar

Mixa och häll upp i två glas.

Psst! Känner du sötsuget? Toppa kalaset med kokosflakes!

<!--
-->
Artikeln är ett annonssammarbete med Brämhults

Gillar

Kommentarer