Sunday update

Igår var vi hem till Simons bror med familj på premiär grillning. :) så himla gott! Sommarkänslorna börjar komma nu. När vi åkte därifrån (bilresa på 40min) så sov Frank hela resan och vaknade när vi kom hem. Testade att ge lite gröt när vi kom hem och det slank ner några skedar. Sen nattade Simon honom med lite mys i sängen och sen vagga i hans bedside crib. Där somnade han gott och sov från 20.30-02.00 HELT AMAZING, då lyfte jag över honom och ammade. Sen somnade han ganska snabbt och då bar jag över honom till hans säng igen där han enkelt somnade om. Nästa uppvak var efter 1.5h och då lät jag honom ligga kvar i sängen. Sen sov vi hela familjen till kl var 06.48 då vaknade Frank pigg för dagen och ville stiga upp . Detta var bästa natten på LÄNGE.

Så idag kunde vi natta Frank efter en klämmis med gröt och lite till.. försöker erbjuda den "vanliga" gröten först men då kväljer han.. men så fort den goda gröten kommer fram låter de mmmmmmm.. vi försöker blanda ner mosad banan, blanda med katrinplommon puré eller köra 50/50 på klämmis och osötad mjölkfri gröt. Antingen får vi acceptera att han bara gillar den söta gröten . ELLER så fortsätter vi att erbjuda och försöka få han att gilla den osötade.. har aldrig slängt så mycket mat som vi gör nu. Måste börja göra eget och frysa in i isbitar. Annars lär vi vara ruinerade snart på all barnmats svinneri.

Vi tog iaf ett lugnt bad efter matningen och läste lite barnböcker i soffan under en filt i pyjamas vid 19.00 somnade han vaggandes i sängen. Sover än.. får se hur denna natt slutar. Håller tummar! Men detta är dag 4 av nattning med vaggning i sängen istället för amning. framsteg.

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Smart! Ska testa de 😊
Hanna
,
Jag tycker o det är bara vad jag tycker att du ska fortsätta ge klämmisar till Frank om han tycker om dom mer än vanlig gröt. Min Alicia kräks nästan när man försöker ge jon den smaklösa gröten, allvarligt den smakar inge vidare.jag ger klämmisar m gröt till Alicia o hon går upp i vikt som hon ska så varför inte. Det smakar ju mycket bättre m klämgröten. Har du testat med klämvälling än?
Viktoria
,
Måste bara tipsa om Enago mjölkfria äppelgröt. Min son vägrade sinalac. Men denna slukar han. Tycker sj den smakar bra haha 😉
viktoriab
,
Okej kanon! Jag gjorde de i maten Idag:)
viktoriab
,
Haha dåså! 😊 de ska vi köpa!
viktoriab
,
Nej inge bra:)