Styling inför fotografering

Blev inte en sån där super harmonisk lugn dag som jag önskat, men ändå rolig. Dock har jag inte suttit still mer än i bilen idag!

Direkt efter jobbet så behövde jag handla städredskap inför fösterputsningen hemma, sen åkte vi iväg till Plantagen jag och Frank i panik för att imorgon kommer dom och ska fota radhuset inför försäljning. Behövde lite mer växtligheter kände jag! Frank var inställd på läggdags tror jag vid 18.00 redan så han somnade i bilen och fick väcka han för Plantagen... vilken härlig shoppingrunda det blev där inne! Men honom protesterandes högt i hela butiken inte en gång eller 2.. kanske 5 utbrott med vägran och gråt! "Skyll dig själv mamma!" Ja. Denna fight fick jag stå för när jag ger mig iväg med fel förutsättningar. Men det blev bra tillslut! Fick med mig en fin palm och en liten växt till köket.
det fick även bli en sån här middag ikväll.. när livet kommer emellan så kan vardagen bli lite kaotisk! Så nu nattar älsklingen Frank (väldigt sent jag vet) stackars liten..♡ alla dagar blir inte optimala!

Tvättmaskinen är igång, skulle behöva dammsuga men det får älskling göra imorgon innan dom kommer, ska iaf putsa duschväggarna nu och torka av handfaten i badrummen.

Sen ska alla små saker bort! något att rekommendera inför fotograferingen av huset?

Färsk frukt? Filtar hängandes på möbler, påslakan i neutrala färger? Ja tipsa oss för er som varit med och stylat eller fotat inför försäljning! :)

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Så fint Glöm dock inte att ställa ut den så att den får ljus sen annars kommer den inte överleva så länge Spännande med försäljning.. Kram Petra
Malin
,
Fint Viktoria!! Var har du hittat piedestalen i badrummet? Fan jag hittar ingen snygg, hur jag än letar!
viktoriabergh
,
Tack! Blomsterlandet 49:-
Ylva
,
Bästa tipset är att skala bort så mycket som möjligt så att intressenter kan tänka sin egen inredning och börja drömma sig bort 😊 Är det för mycket saker framme så ”störs” man lite av det ifall inredningen inte är ens egen stil 😊
viktoriabergh
,
Absolut, problemet hos oss är nog mer tvärtom vi har ganska avskalat och kalt.. så skulle nog behöva få in lite mer färg i kuddar kanske och någon dekoration på bord/blombukett... ljus kanske. 😊
Malin
,
Va???! Måste genast dit!
viktoriabergh
,
Ja kanonpris ju!!