Strong mama

Älskar vad min mage burit på men nu ska vi bära mindre! Heja oss ♡

Strong mama passet gick superbra! Frank låg och flörtade med granntjejen på en yogamatta där i mitten med alla andra bebisar.. han blev lite otålig i slutet men då fick han va med mig på de sista övningarna vilket funkade super! Det enda dryga var att cirkelpasset byggde på ett ex antal övningar som kommer köras varje pass utan variation sen att man skulle utöva övningarna i 1.30 minuter per station gjorde det hela lite långtråkigt nästan! Jag menar 90sekunder är rätt lång tid för ryggresningar eller triceps dipps tex. Så det blir liksom lite sämre utförande i det hela. Men men man blir väl starkare och orkar utöva övningarna korrekt den tiden också!
denna urgrymma amningssporttoppen kommer från Glammom! Ammade Frank inne i gruppträningssalen precis innan passet drog igång, snacka om smidigt :)
träningsvärk redan från hemmaträningen igår samt våra promenader! Vill inte veta hur jag kommer känna imorgon mitt fina träningssett är från Bringsportswear. Riktigt bekväma och SÅ SNYGGA!!!

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Hur vet man egentligen när man kan börja köra igång med lite mer styrkeövningar (t ex dom du la ut en video på)? Läste nånstans att benböj kan göra att det man har sytt där nere brister igen? Har du kört mkt magövningar för de inte magmusklerna? Typ appen mammamage..
Viktoria Bergh
,
Hej! Ja alltså jag rekomenderar ju att du varit iväg på sin 6veckors återkoll hos barnmorskan för då kollar de stygnen, knipet osv 😊 sen börja succesivt. Nej har kört den 1 gång och tyckte de var för mesigt så tränar "dagligen" i alla olika situationer försöker jag spänna bål och jobba på knip 😊
Natalie
,
Du har så bra blogg, är ärlig o delar med dig mycket gillar det! Kram