Strong mama

HEJ fina ni! Jag har haft fullt rulle hela morgonen med en bebis som gjorde uppvak vid 06..... missnöjd med lite magont och numera matstrejkande.. eller han äter ju men det ska jiddras först och bli grinigt.. 3mån fas va? Hoppas den går över snart!

Vi fick besök av svärmor/farmor på morgonen så vi tog en frukost tillsammans innan jag gick iväg till passet på SATS. Frank var jätte snäll på passet och lät mig träna hela timmen utan avbrott:) skönt att få lite träning gjord då de blivit dåligt med de nu när de varit som de varit med honom och mitt humör.. sådan son sådan mamma kanske ♡ men jag försöker lägga fokus på att ge han så mycket trygghet och kärlek jag kan nu här hemma.. inte för mycket stök på dagarna (intryck) så han håller sig lugn. Sen tränar jag i lugn och ro, stressar inte över att få till de passen jag hade planerat för dessa 2veckor, utan de blir som det blir :)

Kosten går riktigt bra! Äter hälsosamt och försöker satsa på mycket grönt, proteinrikt, frukt och bättre fetter (veganska)

Får i mig dagens lunch nu som är Halloumi salladen receptet finns på bloggen om ni söker på halloumi sallad :). Vegetariskt

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
åh har varit riktigt dålig med vloggar! lovar att skärpa mig 😉! hih