Strong mama

Bokade in mig på ett Strong mama pass på Sportpalatset istället kl 13.00 var 9e reserv men som tur var så fick jag plats . Blev ett riktigt bra pass där alla bebisar grinade ikapp medan Frank mest låg och iakttog alla andra. Hah så snäll! Då fick jag kötta på ordentligt :). Efter passet ammade jag och Frank slocknade i vagnen då kunde jag och Lovisa ta en "fika" smoothie + Mellis

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Hej jag är 17 år o vill gå ner i vikt. Är absolut inte tjock men har lagt på mig några kilon och är inte bekväm i det. Men har varken den orken eller starka viljan till träning, ser det mest som jobbigt och är en väldigt otålig person så det kommer kännas dåligt för ja vet ju att de kan ta tid för förändringar att börja synas. Jag har inte råd me Pt och umgås inte me mina vänner längre för dom har ljugit mycket för mig. Så vernissage inte vadå jag ska göra, tacksam för svar..
viktoriabe
,
Det låter som att du behöver hitta en aktivitet som passar dig. Få med dig någon i familjen eller försök våga själv att ta dig i väg och prova på olika sporter osv. Simning, badminton, innebandy, klättring, friidrott, vad som! Så kommer du hitta din grej och oftast hittar man nya vänner då som kanske är bättre ♡ stort lycka till!