Strong mama

Strong mama pass avklarat ♥ så skönt att få lite träning gjord på förmiddagen men blir nog ett pass till idag lite senare :) känner mig pigg och sprallig idag.. så en promenad kanske blir fint! Hoppas ni har en fin fredag!

Mina underbara tights kommer från Stronger och tshirten från Barebells.

Gillar

Kommentarer

Katta
,
De är så snygga de tightsen!! Får man fråga hur de är i storlek? Små/tighta/långa ben/genomskinliga? Är själv 163cm så de flesta brukar va långa dock... Eller vilken storlek har du? ☺
Malin
,
Varför har frank aldrig byxor på sig?
viktoriabe
,
För han är en sådan varm bebis! Blir typ överhettad av minsta lilla och där inne i salen när vi skuttar runt så blir de varmt 😊!
viktoriabe
,
Jag har S och de är stretchiga, inte alls genomskinliga utan bekväma och ändå åtstramande men inte så långa heller så de är bra. Är 163 jag med ju så!
Sara
,
Hej Viktoria, har länge följt din blogg & blir så inspirerad. Länge velat ändra på min kropp, vill träna upp en fastare och snyggare rumpa. Få bort min mulliga mage och darriga stora lår. Jag är 19 år väger 70kg & är 169cm lång. Har ett mål att jag vill ner till 60kg. Smalare mage & fastare rumpa & lår.  På onsdag skriver jag in mig på 24h fitness. & nu till saken, skulle så vilja ha tips på en ett bra schema. Har tänkt att träna på gym 4 gånger i veckan. Och kommer träna med en kompis. Så har du några bra övningar eller vill komma med tips är jag sååå tacksam. Mvh: Sara  Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.