Stoppa tiden!

åhh.. stanna tiden! Jag är så glad för att jag verkligen kan njuta av den här tiden med en nyfödd ♡ även om jag tycker att det är kul när allt nytt händer med honom nu som de små leenden, skratten, jollrandet, närvarandet.. han börjar bli en individ nu! Längtar tills jag kan få busa med han så att han as garvar och kan sträcka ut armarna för att få tröst och när han leker och roar sig själv mer ja allt sånt längtar jag efter ändå! :) Tur att alla utvecklingsfaser har sin charm.

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Ammar du inte mera eller både ammar du och ger flaska? Pumpar du isf eller är de ersättning du ger i flaskan? Ifall du pumpar bröstmjölk så funkar det bra? Lixom han vill ha bröstet endå och brösten "mår bra" fastän du pumpar mellan varven? Äh va flummit dehär blev haha men hoppas du förstår va jag ville få fram .. 😃
Viktoria Bergh
,
Hej Maja! Jag ammar alltid när jag är hemma eller där jag känner mig bekväm, både i vänster och höger bröst.. men ändå brukar han inte bli mätt då och får då avsluta med lite ersättning så att han blir nöjd. Ska jag iväg på något "offentligt" där jag tycker amning blir osmidigt så tar jag med ersättning i flaska. Pumpade i början men då pumpade jag ur mjölken ur bröstet så när jag ammade fanns det inget kvar till honom.. så jah har väl inte så mycket mjölk. Därav kompletterar vi med ersättningen 😊 pumpen gick dessutom sönder och därav inget mer pumpande!