Stolt över kiss&bajs!!

Hahah är det någon gång man står och applåderar när någon kissat/bajsat så lär det väl ändå vara när sitt barn gör i pottan första gången!!  

Jag och mamma var på Ikea med en "missnöjd" bebis som nog behövde sova men inte kunde, jag köpte en potta till honom iaf då de på BVC tyckte vi kunde börja potträna om vi ville :) och eftersom Frank varit så snabb med allt annat så tänkte jag att det nog skulle gå bra med potträningen med! och OM det gjorde!? 

Hahahah! Jag hade precis bytt en bajsblöja när han fick gå utan blöja innan kvällsbadet, han stod då och lekte vid sin leksakskorg när jag lätt honom test sitta på pottan och börjar då kissa när han ställer sig upp, så jag sätter ner honom så att han kan kissa klart i pottan, sen börjar han prutta när han kissat klart och står då upp så jag försöker sätta han ner igen då ställer han sig upp och tittar ner i pottan och sen pekar på rumpan och börjar spänna sig så då sätter jag ner honom snabbt igen och då BAJSAR han vi stod som muppar och applåderade och skrattade ihjäl oss för att vi var så glada över att han gjorde i pottan när han provade den för första gången!! Haha vad är oddsen!  

Han såg rätt nöjd ut i badet sen när han hade fått så mycket beröm! ❤️ 

Somnade gjorde han på 3minuter efter badet så nu ska vi slappa jag och mammsen!

Gillar

Kommentarer