Stilla illamåendet!!

Tänkte fråga er om tips nu!

Jag har ju haft ett konstant illamående sen 2 veckor tillbaka, såpass illa att jag känt mig helt yr och som i en dimma. Lite som en baksmälla när man bara vill krypa under täcket och försvinna..

Det har även varit svårt att äta då jag endast är sugen på vissa grejer. Sen får man inte i sig så mycket så det blir många mellanmål. MEN till frågan..

Eftersom illamåendet oftast är starkare direkt när jag vaknar så tänkte jag kolla med er om ni har några bra förslag på saker som kan stå brevid sängen över natten? Som alltså funkar att äta direkt i sängen när man vaknat? Sen om det även finns tips på saker som är förberedda i kylen, för dit kan man ju oftast ta sig. Men som inatt vaknade jag när Frank hade kissat utanför blöjan... i sängen... Då var jag illamående och fick då ta en kalkonskiva för att få i mig något.. har även testat med äpple vid sängen och satsumas. (nu när det börjar bli säsong för det) mums!! Men har ni fler tips så skriv gärna till mig!! Känner mig lite ny på detta.. Så alla tips mottages!!

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Ja vore sååå gott med ett kallt glas nyponsoppa vid sängen men har ingen som kan servera mig de får gå upp själv helt enkelt.
viktoriabergh
,
Tack snälla för tips! Kram
viktoriabergh
,
Tack värt ett försök kanske!! 😉
viktoriabergh
,
Tack för fina ord!! Och bra tips önskar jag hade en sambo som inte började vid 5 eller 6 på morgonen! Så hade jag också fått frukost serverat vid sängen ☝️
viktoriabergh
,
Grattis till bebis för er!!! Sååå mysigt när de börjar bli bättre;) hihi kram !
viktoriabergh
,
Tack snälla du! Jag har fått lergigan nu så får se hur de artar sig.. om man blir bättre. Håller tummar!!
viktoriabergh
,
Hahaha
viktoriabergh
,
Tack! Har mariekex nu☝️
Sara
,
Vet inte om någon annan skrivit detta redan men Mariekex!!! =)
viktoriabergh
,
Jo har fått tipsen;) men de har jag slutat med! Gillar inte de söta längre