Stå och gå

Godmorgon måndag! Ny vecka nytt kapitel. Vid lunch startar bloggen på Allt för föräldrar, skulle något se knasigt ut eller att ni saknar något så kom gärna med feedback! :)

Här hemma gjorde vi morgon vid 6 redan, det stökas direkt.. nu är sitta och krypa inte alls lika kul som gå och stå! För det har han ju blivit riktigt haj på, dock går han ju inte själv utan med hjälp av våra händer i hans händer.. aj aj för ryggen! Kommer se ut som en gammal tant om jag ska gå runt och böja på ryggen såhär hela tiden

Idag blir Frank 8 månader och allt har gått i raketfart!!! Jag gissar på att han kan gå lite själv när han är 10mån:) men snacka om att allt bara blir "lättare och lättare" för oss.

Han ÄLSKAR mat, äter typ allt! Gillar vatten massor, sover sina naps som han ska, har en nattningsrutin som funkar samt nätter som oftas sovs hela! Han har mycket humor och vi skrattar högt och länge tillsammans! Han dreglar som en bulldog och har fått 2 tänder samt rikligt med hår på huvudet:)

Han gillar att åka vagn och även få sitta i bärselen. Bilen funkar dock bara om han ska sova.

Andra barn är väldigt intressanta och jag tvivlar inte på att förskolan blir en hit! ♡ all kärlek till vår lilla kille som förgyller våra dagar!

Gillar

Kommentarer

Christin
,
Jag är jättenyfiken på vad Frank äter för något nu, alltid samma mat som er eller gör du storkok i förväg åt honom? Gärna lite mer ingående i vad för ingredienser, konsistens, hur ser matningen ut plockar han själv? Blir han matad med sked? Nyfiken själ med en son i samma ålder! Tack för en kanonblogg 😊
Christin
,
Glömde skriva att du gärna får göra ett inlägg om det, finns säkerligen fler än jag som undrar och kanske behöver lite inspiration!