Sova själv dag 2

Åhhhå lycka, idag tog nattningen endast 30-40min med sittande på golvet, borta vid hans dörr som stod på glänt.. gick ut 2 gånger men första gången gick han efter mig ganska snabbt sen andra gången grät han bara.. så tillslut frågade jag om jag fick sitta på golvet igen och det fick jag.

Efter massa stök i sängen med vattenflaskan, täcke, inte täcke, tjat om kanin gosedjur, pappa, mamma.. osv så tillslut blev han tyst och låg ner en längre stund, sen sa han bara mamma sovja? Mm mumlade jag till svar.. Frank osså sovja sa han sen och somnade därefter! sååååå skönt!!!

Jag satt där på golvet och kände mig som en segrare!!! Tjohooooo, imorgon ska älsklingen få natta och testa liknande.. (han skulle iväg ikväll och kolla på spelning där hans kompis spelar elbas i det bandet)

Men alltså LYCKAN!! Detta verkar funka, från att sitta vid fotänden och hålla på i typ 1,5h till att sitta borta vid dörren i 30-40min, men ville inte avancera direkt igen imorgon eftersom Simon tar nattningen så han får också sitta på golvet vid dörren en natt till innan vi kanske testar att sätta oss utanför med dörr på glänt.. ( längre och längre bort ) känns som en bra metod för att han ska känns sig trygg. Å juste, han ville inte ens ha nattlampan på ikväll! Men hade dörren på glänt så lite ljus kom in iaf.. vill tacka för era tips! Så glad över peppen också som gjort att vi nu kommit till detta steg ens.

Gillar

Kommentarer