Sörjer

Ni vet ju att jag sökte nytt jobb och var iväg på intervjuer 2st faktiskt.. väntade in ett ja eller nej denna vecka och ikvällmejlen.. kom svaret: nej

Känns så jäkla tufft just nu då man verkligen har byggt upp förhoppningar kring det här och målat upp fördelar, men komiskt nog så är man extremt duktig på att hitta alla negativa bitar sen när man väl inser att chansen gick förbi en. Tur är väl det annars kanske hela helgen skulle gå åt att deppa för det här.

Jag tror på ödet och det var då alltså inte menat för mig.

Nu slipper jag åtminstone pendla långt! Jag kommer nu börja min tjänst hos Sats istället som personlig tränare i Bålsta. Jag tror att jag kan göra det riktigt bra där.. Det hade absolut varit skoj att göra något nytt men det blir kanske en ny resa ändå just för att centret är nytt, och jag är i ett annat skede av livet.. prioriteringarna är annorlunda och detta kan nog gynna oss som familj bäst!

Livet är långt och jag ska göra mitt bästa där tills framtiden får visa mig nya vägar! :) men ikväll ska jag deppa lite! Imorgon är det nya tag.. kram på er! ♡

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Va tråkigt Men du.. då var det inte meningen. Snart står du där med drömjobbet kram!
Roger
,
Det var synd med den jobben, Viktoria. Men jeg er sikker på at gode ting kommer din vei. Har du vurdert en TV-karriere som programleder, eller noe sånt? Jeg tror du vil være strålende på TV.
viktoriabergh
,
Tack snälla för peppen!° ♡♡ kram!!
viktoriabergh
,
Tack snälla! Nej aldrig tänkt så faktiskt.. vet inte riktigt hur man skulle gå den vägen heller 😊 men god idé!! Tack