Sömnsvårigheter

Inte varje dag som startar med bakning hörrni! Men kände för att fixa iordning lite bjud-fika, då jag hade en idé om att överraska grannarna med en fika. Dom var tyvärr inte hemma sen så jag fick springa över med fikat nu på kvällen istället ;)

annars har dagen varit väldigt lugn.. älsklingen åkte för att titta på en endurotävling i Kumla och jag och boysen kunde ta en lugn mysig dag tillsammans här hemma.. vi har varit till miljöstationen och slängt skräp, rensat ogräs på tomten.. Frank har då passat på o lekt med sina grannkompisar i sandlådan. Perfekt. Lilla Ralf sov i vagnen i max 20min.. sammanlagt har han typ sovit endast 1h idag! Helt sjukt.. så pigg! Svårt att få saker gjort

vi gick på en Pw med syskonvagnen efter lunchen och då lyckades jag söva Frank iaf, lillebror Ralf hade tydligen annat i tanken, tex amningsstopp på lekplatsen och nerbajsning av body.. livet för en 2mån..

Haha trodde därför att kvällens nattning skulle bli enkel.. men nej, jag har blivit snutten,tutten,nappen och den enda som funkar vid nattning tydligen. Tog lång tid att söva bebis idag och inte prata om Frank! Han somnade för 5min sedan!! 22:16 .. lilla barn.

Hoppas dom sover hela natten nu då! ☺️ Jag håller på att packa lite smått då vi åker till Karlstad imorgon! Simon måste jobba i 3 dagar sen åker han till Dalarna för en tävling på torsdagen så vi stannar nog i Karlstad hela vardagsveckan. Fredag åker vi hemåt :)

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Sagt o gjort. Bra idé