Sömnigt 

Oj.. vilken lång sovstund det blev på eftermiddagen! Inte bra! Jag och Frank sov nog från kl 15-17:45 det blir lite fel i rutinerna då när det blir en sådan lång sovstund både för han och mig! Men jag tror att han behöver sömnen då, tänder som värker och lite snuva så blir man väl sliten! Han lyckades komma till ro jättesnabbt ikväll vid nattningen ändå och jag fick sitta bredvid sängen och klappa och klia honom på benet tills han somnade nu, det tog lite tid men han var ju avslappnad och lugn iaf och då gör det mig verkligen ingenting att det tar tid. Jag är ändå ensam hemma då mannen är och tränar Enduro.. så middagen här ikväll blev sushi! (Passar alltid på när han är iväg) Frank gillar också sushi, jag delar dock på den så att han slipper sjögräset! Annars äter han allt!  
Ibland kan man tro att han är äldre än vad han är.. jag menar han tar ingen napp och dricker ingen "bebis dryck" de enda som tyder på att han är bebis är att han äter gröt till frukost och kvällsmål och en klämmis här och där!  

Nu kryper jag upp i soffan med ett glas rött och ska se idol! :) 

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Vad skönt det känns att läsa om Frank och hans rutiner kring mat! Tänker tillbaka till alla era rundor med allergier och eksem och när allt bara krånglade och var kämpigt. Nu när jag läser så känns det som att ni är inne i ett så himla gött flow och bara njuter i största allmänhet 😊 Visst, det är ju ingen dans på rosor alla dagar (har en 6,5 mån så vet slitet) men nu känns ni mer glada och har bättre energi. Lite svårt att förklara vad jag menar men du förstår nog 😊 Ha det så mysigt på semestern allihop!
Milla
,
Hur det en matdag ut för Frank nu? Vore kul att höra om hans rutiner 😊
viktoriabergh
,
Du det du skriver stämmer helt riktigt! Myyycket bättre flow nu och sen är inte allt nytt och man har släppt sin press som man satte på sig själv. Vi mår alla så bra nu och det är klart de kan vara olika kamper dagarna in och ut men man vet hur man ska lösa dom nu:) med ro! Tack söta du!!❤️❤️