Sommarstugan

Vi har haft det supermysigt i stugan, för en gångs skull så har jag lagt bort telefonen och kameran helt. Tills Igårkväll när jag frågade folket där ute om de ville ha kladdkaka och alla skrek JA i kör. Hahah det blev ett jäkla engagemang. Alla var med och deltog.

Vissa gick ner i skogen för att plocka hallon som vi skulle ha till, de vispades grädde, hämtades vatten så det kunde kokas kaffe. Jag fixade kladdkakemuffinsen. Ja det var hur som helst trevligt att göra en grej tillsammans där alla drog sitt strå till stacken. Vi alla kastade oss över fikabordet sen när det var klart.
vi har även varit iväg på loppis och jag tror älsklingen hittade mest fynd! Vi köpte salt och peppar kar och ostgafflar till oss sen blev det även 2 presenter till hans mamma. :)

Vi badade på lördagen, det var nog varmare i vattnet än på land! Kändes så overkligt att man kunde ligga i och plaska för en gångs skull i svenskt vatten.. det brukar jag inte kunna göra! ♡ på kvällen har vi gått promenader och även varit och plockat grönsaker i trädgårdslandet.. morötter, gurkor, rädisor, gräslök, rödlök, gullök och dill fanns det! Så häftigt att kunna gå och plocka allt man vill ha! Vi ska garanterat ha 2 pallkragar för odling här hemma. Kul för barnen också att få se vårt grönsakerna kommer ifrån.

Nu är vi hemma och ska slappa samt vattna gräsmattan. :)

Gillar

Kommentarer