Sommarkollo hos farmor & farfar

Framme i Dalarna nu efter en väldigt härlig bilresa.. han är så snäll i bilen numera, vi har nog åkt sammanlagt snart 100mil tillsammans på snart 1 vecka och inte ett pip från Franks sida. Så duktig! Skönt att det fungerar att åka bil med han. Allt blir mycket lättare då med andra ord!
vi har 28° varmt här och bara njuter i skuggan. Barnen leker snällt ute på gräset med lite vattenmelon som mellanmål. Jag åker nog hem senare på eftermiddagen ja. Hem till min stora älskling! ♡

Gillar

Kommentarer

Kristin
,
Visst har du skrivit tidigare om att Frank inte alltid tyckt om bilåkning? När vände det för er isåfall? Har en 1-åring här hemma som aldrig gillat att åka bil så längre resor är inte speciellt uppskattade där bak i bilen! Väldigt stressande med en ledsen bebis när man är ute och åker! Tack för en fin blogg för övrigt! Kramar från Kristin.
viktoriabergh
,
Hej förlåt för sent svar!! Helt missat ditt inlägg här hos mig ♡ ja vi har inte haft så jätte stora problem med det men när han var mindre runt 6mån-9mån.. Men då hittade man sina tips! Jag har skrivit ett inlägg om de i bloggen:) du kan söka på bilåkning med bebis. Kram! Det kommer vända.. åk mycket bil helt enkelt!!