Sommar

Jag var in till stan för att köpa lite kläder till barnen och kvällens middag på förmiddagen & fick då se ett väldigt fint tåg med ungdomar som sjöng och firade! Grattis till alla studenter :)

väl hemma så försökte jag få denna lilla krabat att somna, men jag var så hungrig så jag fick käka 2 smörgåsar samtidigt som jag gick runt i området och försöka söva Ralf. Lyckades superbra.. eller nej, han sov i 15min sen har han varit vaken hela eftermiddagen och krånglat.. kan inte förstå! Från att sova typ dygnet runt till att vara så mycket vaken som nästan hela dagarna.. vad hände!?
15min nap i sin nya pyjamas/sommarbody. Köpte 3-pack på H&M.

När han sov så tog jag tag i altanen, tvättade dynorna till loungemöbeln.. de var helt fulla av pollen!
Försökte även få bort pollen genom att tvätta av hela altanen samt möblerna. Åh tillslut så möblerade jag om, men allt som allt så tog detta mig hela dagen... med en icke trött/ mammig Ralf och även en cyklande tjurig Frank som inte hade sovit lunch idag och var därför extra sur! såhär blev resultatet, med kvällssolen och allt..

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Hej! Skulle inte du kunna skriva lite om hur det har varit att flytta från Stockholm till en bit utanför. Är lite sugen själv nu när vi ska få barn så vore kul att höra hur ni tänkte kring det och hur det har blivit. Kram
Linda
,
Så skönt att läsa dina ärliga inlägg! Då känner man att man inte är ensam. Och fin altan!!
viktoriabergh
,
Tack snälla!!❤️❤️❤️
viktoriabergh
,
Tack för bra tips på inlägg kan försöka skriva iordning ett’. Vi är sååå glada att vi flyttade iaf så våga är mitt tips! Kram