Som en grinig kärring

Åh vi hade en väldigt tuff första natt här hos mormor då Frank vaknade så många gånger och sparkade runt omkring sig i sängen på både mig och mormor. Vi delar säng här alla 3.. han var helt enkelt ett yrväder! Så igår var vi förhoppningsfulla och tänkte att det kan ju inte bli värre än vad det var första natten!

Men jo. Det kunde det.

Han har blivit förkyld nu och under natten så hostade han och drog in snor i näsan hela tiden.. försökte få han att snyta sig eller försöka torka näsan iaf men han vägrade. Så tänk er scenen där Lotta på Bråkmakargatan står i en butik och snörvlar så hela kön stör sig på hennes ljud.. hahah så lät det inatt. Jag höll på att störa ihjäl mig på hans ljud.. och han höll på att röra sig och försöka somna om suuuperlänge vilket gjorde att jag piggnade till och samtidigt så låg lillebror i magen och hade de värsta sparkkalaset ever!

Tyckte såklart synd om Frank som var förkyld och inte kunde hjälpa det.. men ni vet när det enda man vill är att somna och så går det inte! Så när vi vaknade på morgonen så kändes det som att man sovit 2h max.

Helt slut!

Nu på morgonen har tydligen nattens uppvak satt sina spår för jag är så irriterad.. smågrinig och liksom missnöjd. Dels på Frank för att han inte lyssnar på något jag säger o han springer omkring som ett yrväder och förstår inte sitt eget bästa när han nu är förkyld att det är viktigt att ta det lungt! Man blir galen.

Sen också för att mitt humör bara är bajs. Vädret ute suger, jag orkar inte byta om från pyjamas o jag måste helt enkelt försöka tänka om, ställa om mentalt. Blä

Vi hörs senare när humöret förhoppningsvis är bättre!

Gillar

Kommentarer