Som barn varje gång..

Kom och tänka på hur skönt det är att komma hem till föräldrarna! Nu är ju mina skilda men det är nästan ännu mer kvalité. För då får jag spendera egentid med mamma först och sen pappa.

Har ni tänkt på hur man blir när man kommer hem? Eller det kanske bara är jag.. men det är som att man går 10år bakåt i tiden! Man blir det där barnet igen hemma hos mamma och pappa. Man tar lite mindre ansvar, lämnar disken framme, sätter sig i soffan och slappar, strör saker omkring sig, får saker serverat till sig, blir sådär lite stöddig och envis, diskussioner kanske dyker upp som förr när man hade sådana där fjantiga småbråk i tonåren och man blev tjurig på mamma eller pappa. Haha!!!

Jag tycker ändå att det mest är mys och go stämning men det är skönt att få vara "barnet" när man är nära sina föräldrar såhär. min kära sambo tex äter alltid ostmackor och dricker oboy så fort han kommer hem till sina föräldrar, det är sen gammalt ;) haha vi alla har nog lite sådana fasoner för oss!

Gillar

Kommentarer

Josephine
,
Jag blir nästam tvärtom. Tycker min mamma förtjänar att bli ompysslad så diskar och plockar undan och lagar mat heh. Fast hon protesterar endel så älskar jag att att se henne få slappna av. Dock gör hon alltid te till mig på kvällen som när jag bodde hemma. Det vägrar hon låta mig göra heh.
viktoriabergh
,
Ja så gör vi här när hon är på besök.. hemma blir jag för bekväm .. hon är värd allt. Såklart ❤ men hon vill gärna serva också!. 😊 hih