SOLSKEN

GODMORGON!
7.30 gjorde vi morgon här hemma, med frukost och bus! vädret är på topp och det kommer bli en promenad till gymmet snart när nästa sovstund infaller, det gäller att tajma bra!

Vad kul att få läsa era nattningsrutiner, vi är många som nästan har samma "rutiner" och de flesta gör det som funkar bäst för sin bebis, vilket alltid är enklast! man kanske får ta rutin kampen senare i livet när de blivit lite äldre och man själv vill ha en viss struktur på det hela. När tex sängen blir för trång för 3 eller man vaknar upp av sparkar från lilleman.. då kanske det är dags att börja ta kamp för att få han att sova ensam bredvid oss i bedside crib eller spjälsängen :)

För att utesluta graviditet så köpte älsklingen med ett graviditetstest igår som jag tog idag... resultatet:
ICKE GRAVID..

så nu behöver vi inte fundera på det iaf, tänkte eftersom jag mått lite illa 3 gånger samt varit tom på energi emellanåt och detta med en uppsvullen mage, mensen har inte synts till på 2mån. aja inte så många tecken på en graviditet men risken fanns ändå så vi ville veta.
Känner mig ändå lättad då jag vill lägga allt fokus på lilleman, så inget mer slarv nu blir det p ring!

Gillar

Kommentarer

Nora
,
Hej För 3 år sen blev jag gravid men graviditestet visar negativ så tror inte på såna längre /kram
Emma
,
Tänk på att det kan ta ett tag innan man plussar från det att du ev blivit gravid. Har för mig att man bör testa ca 3 veckor efter oskyddat sex för att veta säkert? Men det kanske du redan visste 😊
Anny
,
Tror nog att hon vet det som precis har varit gravid!