Solsken

Det var lätt att natta lilleman inatt och han sov ganska bra! Jag med för den delen.. men vaknade upp vid 7 av typ andnöd.. helt täppt i näsan och slemmig i halsen.. kunde inte ens harkla mig. Det var bara stopp! Fick smått panik och gick upp för att ta inhalation samt nässpray.

Det lättade upp lite.. men tydligen har förkylningen nu gått över till mig och mina stämband! Har knappt någon röst och när jag skulle prata med Frank imorse så kände han knappt igen mig inte jag heller.. jätte konstig röst och Simon fick ta mina samtal som jag tänkt göra idag.. haha. Ska vila rösten idag och huvudet.

Eftersom solen skiner så ska jag iaf ge mig ut på en promenad senare! Dock lyckades Frank somna vid amningen så promenaden får vänta lite.. Det är ju så med bebisar, ibland bestämmer dom hur dagen ska se ut, och för hans bästa nu när han är sjuk så följer jag hans behov mer! Istället för att han ska följa med mig i mitt tempo.

Idag har jag tagit på mig mina favorit brallor.. som Simon hatar han kallar dom regnbrallor/termobyxor och jag försöker förklara att det är "fashion" har inte riktigt velat haft dom med tanke på hur han har tittat på mig med dom på.... Men nu skiter jag i vad han tycker, JAG gillar dom ju! . Vad tycker ni? Hiss eller Diss? Har ju iofs inga klackar på mig.. dom brukar vara snyggare då.. aja
tshirten köpte jag i Marbella för 30kr! Bra köp.. jag som skulle "lägga mer penhar på badkläder för kvalitén" haha men detta var faktiskt så bra så kunde inte låta bli va! byxorna är från H&M dock från förra året..

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Tycker byxorna är jättefina!
Maria
,
Tycker byxorna är jättefina!!
viktoriab
,
Tack