Sneak peek: ny specialkollektion från PO.P – helt nya looks, mer hållbara material!

Sponsrad nativeannons från Polarn O. Pyret

Den 19:e april släpps en exklusiv specialkollektion för nyfödda i 100 procent ekologisk bomull. I kollektionen PO.P Cares hittar man både nya modeller och uppdaterade klassiker – men i en helt ny design! Och vi älskar den. Här är en sneak peek på några av plaggen!

Grunden i Polarn O. Pyrets hållbarhetsarbete är att göra kläder som håller både länge och är hållbara, för plagg som får ett långt liv hjälper till att minska konsumtionen av nya kläder och sparar jordens resurser. Därför har PO.P som ambition att alla deras plagg ska användas av tre barn – minst.

Specialkollektionen PO.P Cares släpps för att uppmärksamma att alla plagg i kollektioner för nyfödda från och med nu kommer att vara hållbarhetsmärkta. Kollektionen släpps i begränsad upplaga och består av totalt tolv plagg med exklusiva detaljer och mjuka, hållbara material i grå, beige och naturvita toner

Alla plagg i kollektionen är märkta med Polarn O. Pyrets hållbarhetsmärkning, ECO – plagg som klarar både höga kvalitetskrav och har producerats på ett mer hållbart sätt.

Den 19 april släpps specialkollektionen i butik och om du frågar oss så kommer plaggen flyga av hyllorna!

Hållbart – för alla åldrar!

Våren 2018 kommer 100 procent av all bomull i POP:s kollektioner vara hållbar – i alla åldrar! Det är en av många åtgärder i PO.P:s hållbarhetsarbete som går under namnet PO.P Cares.

Här kan du läsa mer om PO.P Cares specialkollektion och se alla andra kollektioner!

<!--
-->
Sponsrad nativeannons från Polarn O. Pyret

Gillar

Kommentarer