Släppa stressen

Imorgon får jag träffa läkaren! Yes.

Jag känner dock så mycket stress över att jag kanske inte kan jobba som jag tänkt just nu, det är detta som är så tufft.. psyket. Det är nog jobbigare än själva illamåendet i sig, man känner sig liksom lite uppgiven och jag tränar på att tänka annorlunda. Att detta är OK! Att man måste lyssna på kroppen och lägga prestige och sitt ego åt sidan. Jag är ju glad över graviditeten men mindre glad över situationen.. får hoppas att det blir bättre ♡

Nu ska jag iaf försöka hitta några höstkläder till Frank, kanske online på någon bra sida? Har ni tips :) vad ska man ha till dom nu denna tid?

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Hej, Idag på gymmet såg jag en ung kille tillsammans med en personlig tränare. Killen kan inte har varit mer än 14-15 år och lite runt om magen om man kan säga så. SÅ bra att han vill ta tag i hälsa såklart!!! Men jag började fundera på kosten. Hur gör med kosten med en sån ung person? Hur tänker ni som personlig tränare när man ska ”lägga om kosten” när man är så ung? Maten kan ju vara känslig för tonåringar och man vill inte skapa ångest eller stress kring kosten. Hur hade du tänkt om din klient var ung? (Kanske konstig fråga men undrar genuint haha).... kram
viktoriabergh
,
Hej Jessica! Fin iakttagelse, jag skulle verkligen presentera idén av 80, 20 att man liksom till 80% äter mat som är bra bränsle till sin kropp och hjärna. Att man ser maten som bränsle. Och den andra procentdelen är "livet" utrymme för njutning.. Sen tycker jag att samråd med förälder är viktigast att kolla hur kosten ser ut hemma om de äta mellanmål frukt, grönt osv!! 😊 låter det rimligt för dig? ♡ kram!
Johanna
,
Hej Viktoria! Grattis till Graviditeten! Jag tror att du, om några veckor , kommer få njuta till fullo av graviditeten. Jag är precis i samma situation som dig... Gravid med barn nr2 och har mått jättedåligt de första veckorna av graviditeten, det börjar lätta nu när jag gått in i vecka 14. Min läkare förklarade som så att det är väldigt vanligt att man mår dåligt (vissa extremt) de första 12 veckorna när gulkroppen försörjer embryot med näring. Ofta släpper det när moderkakan och mamman tar över försörjningen helt runt vecka 12. Vilken vecka är du i? Känner igen dina känslor och uppmanar dig till att lyssna på kroppen. Är precis som dig, svårt att sjukskriva mig från jobb. Men det lönar ingen i längden att gå till jobbet om man Är helt kraftlös. Jag var sjukskriven 100 % i 6 veckor och är nu åter på jobbet. Det kan verkligen vara ett 100% arbete att få i sig mat, vila för att slippa kräkas samt vara mamma och ta hand om barn när man mår som du gör. Det är ingen som kommer komma ihåg att du var sjukskriven i några veckor efter ett tag och sedan glömmer man det. Det jobbigaste är oftast beslutet av att inte kunna arbeta. Var rädd om dig och kämpa på. Hoppas det släpper snart! kram
viktoriabergh
,
Tack snälla fina för peppande ord! Skönt att höra att det kan vända till de bättre. Jag är dock orolig för sist så hade jag diafragma bråck. Det får man när buken börjar växa på och det går alltså över först när bebisen är ute och trycket är borta eftersom de bara blir mer och mer buk.. vet inte om detta är lättare att få nummer 2 då om man väl haft det med första.. får hålla tummarna!!! ska verkligen lyssna på kroppen som dy säger! Kramar på dig!!
Johanna
,
Förstår att du är rädd för diafragmabråck igen. Men vi får hoppas att det inte blir så denna gång.... Det finns för och nackdelar med att veta hur ens kropp reagerat på tidigare graviditeter... Men denna gång kanske magmusklerna är mer uttöjda och det kanske är en fördel för diafragman. Ska hålla tummarna för det Se till att vila ordentligt nu under sjukskrivningen och ta hand om dig! kram fina!
viktoriabergh
,
Tack snälla! Ska verkligen försöka njuta när de går!! 😉 de kommer dom stunderna också! Så mycket vet jag iaf ♡ tack för pepp!!