SKÖT DITT, JÄVLA NÄTTROLL

Började få halsont igårkväll och under natten vart de värre än värst.. blä! valde då att ställa in Underbarababy frukosten som jag var inbjuden till, vill inte komma dit och smitta kanske andra eller bebisarna för den delen! Känns bättre nu när jag kommit upp men då fick jag läsa Josephine Qvist inlägg om att hon vaknat upp från sin bröstoperation och har nu blivit påhoppad från både skvallerbloggar och näthatare.
Detta gör mig så jävla förbannad!
Det skrivs saker som att hon har förstorat brösten, fått dom gratis och hur dåligt detta är.. alltså helt ärligt!!? hur kan folk vara så jävla dumma i huvudet att de väljer att skriva vad hon ska göra eller ej och dels felaktig information, hon har ju haft ont i nacke och rygg och ska därav förminska/lyfta med inlägg men även om hon skulle vilja förstora så är ju det hennes val? inget som folk ska hata över eller kasta skit till henne för. Om folk istället fokuserar på att jobba med sig själva och bli bra människor istället för att avundsjuka sitta bakom en skärm och kasta HAT. USCH så jävla trött på denna mobbningen som sker via nätet där folk kan vara så himla tuffa.

Om jag fått någon dum kommentar på instagram tex så brukar jag ställa en fråga till personen i fråga om hur denne menar och dumförklara dom för sitt beteende och så fort man har svarat dom så brukar det direkt komma en ursäkt eller att det inte var meningen, skrev fel osv.. ? Det är som att dom blir synliga och skäms. som att de sökte uppmärksamhet egentligen. Jag tror att folk som sprider hat osv mår sämre själva och skulle nog egentligen behöva söka hjälp och bygga upp sin självkänsla.
men tills dess.. sprid inte hat.. idioter

Gillar

Kommentarer