Ska vi göra barn?

Nu är min mens tillbaka, detta är mindre vanligt om man ammar.. men jag kombinerar ju amma/ersättning så det kanske gör det mer vanligt då. Då kommer vi ju till frågan hur vill vi göra? Vi har tänkt äh va fan vi kör! Men sen har ju tankarna gått tillbaka till den där jobbiga graviditeten.. 9 tuffa månader där kroppen inte varit med mig alls. Orkar nog inte gå igenom det igen såhär tätt inpå! Jag behöver få komma tillbaka till vem jag är när jag inte är gravid. Nu ska jag ju även lista ut vem jag är som mamma! En ny roll för mig :) älskar att vara mamma och vill inte heller missa den värdefulla tiden nu med Frank! Att få njuta av honom, se vem han är och följa med i all utveckling:).
Tänkte börja med p-ring nu och ja.. när de känns rätt om det kommer göra det ja då tar jag ut ringen så kör vi!

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Ja de tar ju säkert tid innan den blir regelbunden 😊!
Johanna
,
Jag helammade vår mittersta son, blev trots det gravid när han var 3 månader 😉 så visst kan det komma igång ändå, trots helamning.
Amanda
,
Jag fick också tillbaka mensen efter 5-6 veckor med båda barnen. Men den kom bara en gång sen var den borta tills jag slutade amma (delammade också). Sen ville vi ha tätt mellan syskonen och det är det absolut bästa val jag har gjort. Blev gravid fem månader efter förlossningen och då hade jag bara fått mens en gång efter 5 veckor. Nu är de snart 1 och 2 år gamla, 13 månader mellan och det är verkligen inte så jobbigt som man kan tro och redan nu så har de sån otrolig relation till varandra. Helt underbart!
Anna
,
Hej Viktoria! Följer din blogg flitigt. Tycker om att du är så öppen och ärlig 😊 Jag och min man väntar vårt första barn som är beräknat i mars. Börjar nu "plugga" på lite om vad som behöver köpas osv. Men jag är lite nervös för hur man ska veta om man klär sina barn ordentligt. Är rädd för att klä för varmt alt kallt. Har du några tips på det? 😊 Med vänlig hälsning, Anna PS. God jul!!!
Sara
,
Oxå nyfiken då vi funderar på att börja kombinera men rädd att amningen ska utebli
Viktoria Bergh
,
Tack vad kul! Åh mysigt! Alltså jag var också orolig för att veta hur man ska klä och veta när dom är för varma eller ej! Men bebisar är bra smarta.. dom blir ganska röda i ansiktet/gnälliga om de är för varmt. Sen känner man bak i nacken eller på magen om de känns för varma eller kalla. Det är enklast förklarat! Det blir även mer självklart när bebisen kommer hur du vet. Så oroa dig inte i förväg du kommer greja det när de är dags 😉
Amanda
,
P-ring är grym ! Bara att ta ut när man vill ändra sin situation 😉
Denise,
Tack för svar!☺️ Min son är 6 veckor och jag vill också kunna kombinera mer(så jag kan göra saker på egenhand och han vara med sambon), men vågar inte ge flaska fall han skulle bojkotta bröstet sen Tycker du är fantastisk mamma och jag älskar din ärlighet! kram<3
nouw.com/denisebjrk
Viktoria Bergh
,
Jag tror det ska väldigt mycket till om han inte kan ta bröstet sen. För har han den tekniken redan så kan han de. du kan ju pumpa ur och ge flaska. Jag har ju medela som ska hjälpa till att inte skaffa "tutt förvirring" då de är i princip samma teknik. Tack!! ♡ lycka till!
Jennifer
,
Jag fick tillbaka min efter fyra veckor trots att jag helammade. Vi körde kondom vid ägglossning i 4 månader sen gjorde vi ett syskon 😉