Ska vi göra barn?

Nu är min mens tillbaka, detta är mindre vanligt om man ammar.. men jag kombinerar ju amma/ersättning så det kanske gör det mer vanligt då. Då kommer vi ju till frågan hur vill vi göra? Vi har tänkt äh va fan vi kör! Men sen har ju tankarna gått tillbaka till den där jobbiga graviditeten.. 9 tuffa månader där kroppen inte varit med mig alls. Orkar nog inte gå igenom det igen såhär tätt inpå! Jag behöver få komma tillbaka till vem jag är när jag inte är gravid. Nu ska jag ju även lista ut vem jag är som mamma! En ny roll för mig :) älskar att vara mamma och vill inte heller missa den värdefulla tiden nu med Frank! Att få njuta av honom, se vem han är och följa med i all utveckling:).
Tänkte börja med p-ring nu och ja.. när de känns rätt om det kommer göra det ja då tar jag ut ringen så kör vi!
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Jag tror det ska väldigt mycket till om han inte kan ta bröstet sen. För har han den tekniken redan så kan han de. du kan ju pumpa ur och ge flaska. Jag har ju medela som ska hjälpa till att inte skaffa "tutt förvirring" då de är i princip samma teknik. Tack!! ♡ lycka till!
Jennifer
,
Jag fick tillbaka min efter fyra veckor trots att jag helammade. Vi körde kondom vid ägglossning i 4 månader sen gjorde vi ett syskon 😉