Sjukstuga del 2

Det blev en natt igår med feberfrossa för frank som så gärna ville ha mamma nära. Tur att Ralf sov bra för då kunde jag stanna bredvid Frank nästan hela natten igenom.
Vid 11 så väntade bvc besök för Ralf och vaccination! Det gick så bra, han väger nu 8.9kg & är 68cm lång. Han var så duktig när han fick sprutorna, lilla killen grät knappt men det har han tagit igen nu i eftermiddag/kväll.... pjuh

Han har inte varit nöjd med mycket! Försökt med allt.. tillslut så somnade han i bärselen och jag kunde äntligen sätta mig ner och pusta en stund.
han har fortsatt haft det kämpigt ikväll både han och Frank som fortfarande kämpar med sin feber ❤️ Håller tummarna att Ralf slipper feber inatt! Men nu har båda barnen somnat.. Ralf har dock vaknat 2 gånger redan och Frank 1. Så förväntar mig lite sömn och mycket uppvak ikväll/natt. Heja heja!
Sliten mamma & Simon är också sliten men han syns inte på bild. Han har varit hemma och vabbat Frank o hjälpt till ❤️

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jobbigt med sjuklingar hoppas de kryar på sig fort. Men nu undrar jag en sak , får alltså den andre föräldern som jobbar vabba för ena barnet även fast den andre föräldern är föräldrarledig och hemma med båda? Så har inte jag fattat det..
Johanna
,
Var lite försiktig med vabben om du är hemma och föräldraledig. Hade en unge med magsjuka och en nyfödd och tydligen fick inte den ena vabba och den andra vara f-ledig.. Det var kaos ska jag tillägga 😃
viktoriabergh
,
Hej! Ingen fara eftersom jag är sjuk och inte orkar ta hand om båda barnen så är jag sjukanmäld inte föräldraledig dessa dagar när jag är sjuk. Därför kan sambon vabba. Men tack för att du ville upplysa ❤️ inte lätt att veta allt detta.
viktoriabergh
,
Hej! Tack!! Nej eftersom jag är sjuk och inte orkar ta hand om båda så är jag sjukanmäld och tar alltså inte ut föräldrapeng. Då får sambon stötta till och vabba. Där är skillnaden!❤️☺️
Johanna
,
Inte meningen att ifrågasätta de är bara så nitiska på f-kassan!
Hanna
,
Ånej mer regler, väntar andra barnet strax och blir säkert en del vab. Måste läsa på om detta
viktoriabergh
,
Ja nej tog inte illa upp! Tyckte det var bra att lyfta frågan
viktoriabergh
,
Hahah ja det är mycket man bara ska KUNNA! Sjukt