Sjukling

Imorse när vi skulle åka till förskolan så var det ingen pigg kille som klev upp.. han låg mest i soffan och var också tjurig.. nu pratar jag om Frank då för att vara övertydlig eftersom han hade snorat dagen innan så bestämde vi att han fick bli hemma från förskolan idag. Jag bokade av några kunder men kunde som tur var rodda om ganska bra i schemat och eftersom mamma skulle komma hit vid lunchtid så kunde jag ändå jobba på eftermiddagen, Så fick hon vabba! Perfekt ♡

Nu är jag hemma hos dom och älsklingen har åkt ner till Hässleholm för SM tävling.. Så jag mamma och Frank är tillsammans hela helgen! Sååå mysigt! Vi ska ta en födelsedagsfika här hemma i efterskott för mamma och sen tar vi en mysig kväll allihopa med massa lek och bus! :)
älskar att man nu kan sitta ute och njuta! Vilken lyx med altan! Wow.. även fast vi inte kommer vara kvar just här så njuter jag till fullo av huset ♡

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Hoppas han blir bättre! 😊 har en fråga: har du gjort läpparna och isåfall vart? Och vilket material eller vad man säger om inte så har du sjukt fina läppar!
viktoriabergh
,
Tack! Ja hos Neha på shape by 😊 hon gör en bedömning sen väljer man material tillsammans för de som passar för mig kanske inte funkar för dig osv 😊 så om du vill göra så skulle jag rådfråga för sig själv isåfall;)