Sjuka och slitna

På lördagen så fick vi en stoooor kasse med kläder från grannarna! Så snällt, allt från vinteroveraller, stickade tröjor, strumpor, vindtäta overaller osv! Perfekt!!! Så nu är Ralf kittad för vintern! :)
glad för kläderna!! ☺️

Sen åkte vi till godispalatset så att Frank fick köpa lite lördagsgodis.. veckans höjdpunkt! :) haha, efter det så klädde vi på oss och gick till lekparken med kusinerna
Innan vi gick hem till oss allihopa och lagade tacos tillsammans.. en mysig kväll i soffan med lite bubbel och barnen lekte fint :) på kvällen fick jag dock SÅ ont i halsen!!! Så tänkte skippa söndagens barnkalas som vi var bjudna på men mådde bättre efter en natts sömn med snuva och tungt huvud bara, och värdinnan av kalaset tyckte jag skulle komma ändå.. så vi åkte dit :)

Fick fira Benjamin som fyller 3 år idag! Snart är det Franks tur att fylla 3!! Oj vad tiden går!
Nu är vi hemma och jag har hunnit jobba lite även fast huvudvärken trängt sig på... men det är svårt att sjukanmäla sig från sociala medier och samarbeten.. det är bara att bita ihop! Frank har dock fått feber nu på kvällen och ligger nerbäddad brevid den bakfulla (älsklingen) så vi alla är lite krassliga här hemma nu.. Ralf verkar dock må bäst! Men han var så trött så han fick jag natta vid 17.30 det är slitsamt med barnkalas!

Jag ska strax åka och köpa pizza, får se om jag får äta ensam i soffan ikväll eller om sambon orkar upp ur sängen. ja. Hoppas ni har en fin söndag iaf! Kram!!!
(man kan nästan se i mina ögon att jag är sjuk)
Bingolotto!

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Måste bara fråga, när du nattar vid 17:30, sover han hela natten då? Och när vaknar han för morgon? Hur många gånger sover han under dagen? 😊
viktoriabergh
,
Förlåt helt missat din kommentar här, så ursäkta sent svar men jo.. nu har vi ju varit inne i en fas och sömnen har blivit väldigt påverkad.. mycket mer uppvak än tidigare och orolig sömn generellt! Men annars när han sover som han brukar och bra så sover han ju oftast några timmar innan det kanske behövs stoppas in napp.. men han sover fram till midnatt och då funkar det inte längre med nappen för då är han säkerligen hungrig, då brukar jag amma. Sen kan jag behöva amma någon gång mellan 4-6 beroende på natt.. med få uppvak för napp. Han brukar vakna ca 6.30-7.00 ! Men han har aldrig haft vakentid på natten sådär att han inte kan somna om. Så det har funkat bra. Sömnen på dagarna är olika från dag till dag beroende på vad vi gör. Men alltid 1-2h efter att vi gått upp så brukar han bli så trött att han vill sova en stund då. Kanske sover i 40min-1h och sen är det olika.. men han sover alltid någon gång på eftermiddagen mellan 15-17 vi försöker få till den vilan så ”tidigt” som möjligt så den inte hamnar för nära inpå kvällen. 😊 hopps du fick lite svar på din fråga!