Sista dagen i snön innan semestern

Idag har vi tagit tillvara på denna lediga söndagen!

Älsklingen åkte iväg och köpte frukost till oss imorse, färskt bröd, juice och tomtegröt till Frank efter beställning ;) mysigt att få sitta tillsammans och äta frukost för en gångs skull! Älsklingen har haft en hektisk vecka på jobbet så vi har liksom knappt setts känns det som!

Efter frukosten så klädde vi på oss ordentligt och gav oss ut i snön och solen, kallt men så härligt! Vi tog med oss madrassen för att gå till pulkabacken.. en hel förmiddag med massa bus och lek ute i vintervädret, helt underbart!!
Så härligt att imorgon få byta ut detta mot sol och värme istället! Lika mycket som man gillar en sån här vacker vinterdag så uppskattar man en supervarm dag i paradiset med, det är liksom underbart på sina sätt.. vi såg dock att solen försvinner här hemma nu ett tag framöver så vi får hoppas att vi blir mer lyckosamma med solen i Mauritius istället ;)

Vi har även haft kamerateamet här idag för synk igen till serien, följer ni oss på Dplay föresten? :) där får ni ju följa oss via video.

Hur som! En fullspäckad dag med massa fix inför resan imorgon, vi åker mot Arlanda på eftermiddagen så vi har morgondagen på oss att packa klart allting och vara resklara! :)

Gillar

Kommentarer