Shapeby

Detta inlägg är i annonssamarbete med ShapeBy

Jag är FRI! Fri från daglig huvudvärk!! Jag har verkligen tampats med huvudvärk i flera månader och valde då att göra en botoxbehandling i hopp om att få bukt på problemet!
Så stolt och tacksam över mitt samarbete med ShapeBy där jag har fått äran att bli ambassadör!

För mig är det så viktigt att man väljer en klinik som har professionell & väl utbildad personal som jobbar för att få fram kundens bästa i ett säkert utförande! Shape By är ledande inom branschen och här känner jag mig så trygg och väl omhändertagen! Jag litar blint på deras expertis och i botox behandlingen så fick jag hjälp av Dr Roozbeh!

Först genomförde vi en konsultation och han förklarade botoxbehandlingen för mig, vilka områden som han ville behandla och vad jag kunde förvänta mig.
Botox är ju så bra just för att de kan förhindra uppkomst av rynkor samt få muskler att försvagas och i ansiktet kan man ha en stor obalans i musklerna som leder till ett osymmetriskt utseende. För min del handlade det som sagt om konstant huvudvärk! Mycket pga min muskel mellan ögonbrynen som var alldeles för stark!

Behandlingen gick så snabbt och nålen för botox är så tunn så det gör inte ont heller! sen så är det bedövning i sprutan så efter första sticket så blir man bedövad! Resultatet kan komma till sin fulla kraft upp mot 14 dagar efter avslutad behandling men redan dag 3 så började jag känna att något hände! Jag kunde inte längre rynka ihop ögonbrynen! Muskeln började slappna av!!!
Nu efter full effekt så känns det exakt så avslappnat i ansiktet som jag önskade! Jag går inte runt och spänner mig konstant och jag har blivit av med huvudvärken!

Huvudvärk är väldigt vanligt att det kommer från just spänningar, från ansikte, nacke, käkar osv! Detta är för mig en fantastisk behandlingsmetod och det innebär att ”skönhetsingrepp” faktiskt inte bara behöver vara skönhet! Utan hjälpmedel vid besvär!

Nu lanserar shapeby ett helt NYTT koncept! De är alltså först ut i Sverige med detta!

Det är.... *trumvirvel*

En prenumerationstjänst för Botox! Vid namn BOOMERANG !

För som ni flesta kanske redan visste så verkar botox i några månader innan effekten avtar succesivt, då rekommenderas en ny behandling mellan 3-4 månader för att bibehålla goda resultat.

Boomerang är alltså framtaget för att ge mer fördelar till patienten då regelbundna Botox behandlingar (3-4mån) skapar de bästa resultaten till en billigare peng.

Istället för att kunden ska betala en engångssumma vid varje botoxtillfälle så betalar man som prenumerant på Boomerang en fast summa från 599:- / månaden vilket gör att du sparar upp till 2000:- per behandling och upp till 8000:- per år! Hur bra!?

I den personliga planen får man även obegränsade besök hos Shapeby (så länge som det är medicinsk säkert för patienten) som i sin tur leder till bättre resultat och fler behandlingar för pengarna.

Man får en skräddarsydd behandlingsplan utifrån sig själv och sina behov, därav har de en plan som sträcker sig från 1 Zon upp till hela 4 Zoner.

Boomerang ger dig alltså Sveriges populäraste behandlingar till Sveriges bästa priser, behandlade av världsledande experter av ShapeBy’s legitimerade injektionsspecialister som alla är utbildade av Dr. Neha, grundare av ShapeBy.

Allt detta är utan bindningstid och du kan själv välja att avsluta din prenumeration om du mot förmodan skulle ångra dig. :)

Ni kan läsa mer om Boomerang och deras tjänst HÄR.


Innan botox!

Översta bilden försöker jag rynka pannan å se sur ut men som ni ser är den ganska likvärdig mot den nedre bilden där jag är avslappnad. Jag känner mig fräschare i hyn tack vare detta med! Så tacksam för att ha hittat en bra behandlingsmetod! Som dels tar bort min huvudvärk men som även kan få mi

Gillar

Kommentarer

Ove
,
Önskar dig ett underbart avslut på denna sommar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Tack snälla du. Detsamma
nouw.com/viktoriabergh