Shape by ♡

Förra veckan var jag ju hos superkvinnan Dr Neha på Shape by för att fylla på läpparna igen samt lägga i lite mer botox i pannan mellan ögonbrynen. ♡ jag kan verkligen slappna av när jag är där och det är för att hon verkligen är ett PROFFS i allt hon gör! Shape by är en otroligt betryggande klinik. Medicinsk kunskap och säkerheten för patienterna är viktigast för dom.

Nu känns det även extra roligt för dom har precis flyttat till nya superfina lokaler och kommer även få in flera nya behandlingar from September.

Det kommer tex erbjuda permanent hårborttagning med hjälp av världens bästa lasermaskin (Quanta system) som funkar för alla hudtyper & hudtoner. Samt synergi maskinen till ansiktbehandlingar som jobbar för att rengöra huden på djupet, strama upp samt återfukta (utan nålar). Såå bra!

Även Microneedling och Prp (vampyrbehandlingen) för att öka hudens kvalité och elasticitet.

Just nu är Dr Neha väldigt uppbokad men fler tider kommer att finnas från September då ShapeBy får in en ny behandlare som är handplockad och specialistutbildad i injektioner utav Neha. Alla behandlare kommer att erbjuda samma höga kvalite på tjänsterna självklart! Så håll ut!!! det är värt att vänta på.

Såhär fint har dom hunnit få det hos sig på Sturegatan 31, Östermalm.
bästa selfie ljuset med!! Här med bedövningssalva på läpparna. :)
Efteråt tog jag en nöjd selfie i spegeln lite med lite extra ros om kinderna. Tur att behandlingarna går relativt snabbt! :) blir alltid SÅ nöjd med resultatet!
Här är resultatet!
Så glad över att hon får till symmetri. Det är också sjukt att jag ändå kunnat behålla fylligheten i läpparna och ändå inte fyllt på, på över 1år.

Gillar

Kommentarer

E.A
,
Superfint resultat! Har du bara fyllt dom 2 gånger? ☺️
viktoriabergh
,
Ja jag fyllde en gång för flera år sedan men annars bara de 2 😊 tack snälla!
Pernilla
,
Vilket medel fyller du med? Restylane? 😊